Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: METAL BATTLE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Proponuje zabawe, która sprawdzila sie swietnie na innym forum. Powiedzmy do niedzieli do godz. 21 wysylajcie mi na priva po jednej nazwie albumu( np. Celtic Frost-To Mega Therion), ja potem dziele wszystkie albumy jakie mi wyslaliscie na grupy jak w lidze mistrzow :p i robimy pojedynki i z kazdej grupy wychodza po 2 albumy i dalej system pucharowy:d

1. Kazdy user wysyla po jednym i tylko jednym albumie z zakresu muzyki rock/metal
2.wysyla mi go na priva i nie zmaieszcza typu na forum
3.w glosowaniu ktore bedzie odbywac sie na forum udzial moze wziac kazdy
4.jesli taki typ juz byl otrzymasz wiadomosc zwrotna(najlepiej podac 5 albumow od najwazniejszego do najmniej zebym mial wybor jak sie powtorzy pierwszy z listy
5.to wszystko, jak pytania to tutaj
Rozumiem ze to ma byc plyta naj,naj,naj kazdego usera?
hmm niekoniecznie

jesli to am byc super maloz nana kapela bez sznas na zwyciestwo tompoc ?

typuj tak zeby twoj typ wygral Tongue
a duze jest zainteresowanie? bo jak tak to i ja wezme udzial ale jesli nikt nie pisze to pewnie topic szybko skonczy na traszu
no to wysyłaj swój typ a nie... Mad kocham to podejście: zrobie cos jak kto inny najpierw zrobi Mad
Rumian napisał(a):a duze jest zainteresowanie? bo jak tak to i ja wezme udzial ale jesli nikt nie pisze to
pewnie topic szybko skonczy na traszu

na te chwile mam 8 typow
To może podawaj co masz, żeby nie wysłać ci tego samego.
wyślij kilka ... jak sie jedno powtorzy to bedzie drugie ...
OK

czas sie skonczyl

ogólnie jestem rozczarowany fekwencja ale jakos tak sie zlozylo ze arzem z moim mamy 16 typow

za chwile podam sklad pierwszej grupy i pierwszego pojedynku

PROSZE WSZYSTKICH O GLOSOWANIE Wink
fuck nie wiem, ale nawet nie zauwazylem tego topicu:/
TO DAWAJ NA PM SWOJ TYP BO I TAK DWA SWOJE DORZUCILEM
SZYBKO
Ok wyslalem. Trudno bylo tak na szybkiego, ale moze byc.
OD TEJ PORY PROSZE NIE KOMENTOWAC ANI NEI PISAC NIC INNEGO OPROCZ PLYTY NA KTORA GLOSUJECIE W TYM TEMACIE(DO TEGO STWORZONY JEST TEMAT METAL BATTLE-KOMENTARZE)

I GRUPA

1.Judas Priest-Painkiller
2.Motorhead-Inferno
3.Death-Symbolic
4.AC/DC-Let there Be Rock

pierwszy pojedynek:

JUDAS PRIEST-PAINKILLER vs MOTORHEAD-INFERNO
Motorhead - Inferno
Painkiller.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28