Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Przystojni muzycy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
aXe Rose napisał(a):- Zakk Wylde, ale jego image tworzy głównie gitara z motywem bull's eye

TRU Smile
A to moi ulubieńcy:
Brian Molko
Wayne Static
Slash (ah, te jego włosy)

Taki mam już gust
Laughing
Mortiis Big Grin Big Grin Big Grin
Muzycy W.A.S.P. Embarrassed
aXe Rose napisał(a):Co do image'u, to:
- na początku kariery Axl miewał fajny, ale nie te cholerne szminki i inne bzdury, tylko taki, jak w teledysku Sweet Child albo Paradise City;
Axl z poczatku mial fajny image...skory natapirowane wlosy itp...poznije na trasie Use Your Illusion zaczal soe dziwnie ubierac...jakies bokserki z aksamitu itp...to bylo okropne dlatego najbardziej lubie jego image z plyt Appetia/lies...
Najprzystojniejsi sa dla mnie Anthony Kiedis z RHCP(szkoda ze taki niski Crying or Very Sad ) i Duff McKagan oraz Axl w latach 86/94 a najlepszy Image jak narazie dla mnie ma Scott Weiland...
Peter Steele z Type O`Negative Big Grin
http://www.rnb.hpg.ig.com.br/peter.htm
Sid z Sex Pistols Embarrassed
[Obrazek: sid7cd.gif]
Billie Joe Armstrong (Green day) Embarrassed
Kurt Cobain Embarrassed
Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Elún napisał(a):Sid z Sex Pistols Embarrassed
[Obrazek: sid7cd.gif]
Oh yeah!!! Embarrassed Big Grin Wink
^^Jeśli on z tym zaćpanym wyrazem twarzy jest przystojny to ja kurwa jestem żydem.
Alsvartr napisał(a):^^Jeśli on z tym zaćpanym wyrazem twarzy jest przystojny to ja kurwa jestem żydem.

Przykro mi, ale facet całkiem, całkiem ;]
Nigdy nie zrozumiem na jakiej podstawie kobiety określają który chłop jest przystojny, a który nie... :?

Anonymous

Alsvartr napisał(a):^^Jeśli on z tym zaćpanym wyrazem twarzy jest przystojny to ja kurwa jestem żydem.
taaa,
przypał jakich wielu :?
Tuomasss napisał(a):Nigdy nie zrozumiem na jakiej podstawie kobiety określają który chłop jest przystojny, a który nie... :?

To tak jakoś odruchowo.. samo wychodzi ;]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19