Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Przystojni muzycy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
ehhh co ja poradzę, że uwielbiam długowłosych gitarzystów.... przystojnych...ehhh
czemu to zawsze są gitarzyści? :> a nigdy jakoś perkusisci, którzy z racji samego instrumentu są zręczniejsi. Smile
No wiesz, bębniarz ma przerąbane, siedzi tam schowany za tymi wszystkimi centralami, przejścaimi, werblami, hihatami i innym żelaztwem i go mało widać Tongue ...

Dlatego ja mam wiosło Big Grin
chodziłam kiedyś z perkusistą.... od tego czasu nienawidzę Portnoy'a niezależnie w jakiej formie

ale wiesz dobrzy technicznie, umiejęcy zagrać odjechaną solówkę gitarzyści są jak najbardziej zręczni Wink

zresztą lubie całe długowłose, metalowe w każdą stronę zespoły... no ale jakoś gitarzystów szczególnie
Tuomasss napisał(a):Dlatego ja mam wiosło Big Grin

a co sądzisz o letnich wypadach na jakieś pojezierza? Wink

PS. Swoją drogą przez rok się na perkusji grać uczyłam... i zamierzam to wznowić
Frustra napisał(a):

ekhm, czy to jest propozycja ? Smile
Tuomasss napisał(a):
Frustra napisał(a):

ekhm, czy to jest propozycja ? Smile

nie, to tylko pytanie... "kto pyta nie błądzi"...
to jest hamstwo. :>
co tam... pałki w łape i za szatana. Wink
Skoro pytanie to odpowiadam:
Dawno nie byłem w tamtych stronach więc chętnie bym się wybrał Tongue

Aeroth, o co Ci z tym chamstwem chodzi? Rolleyes
a jakby to nie było pytanie to co? hehe
Polecam Bory Tucholskie, szczególnie wczesnym latem... ale i tak nasze krajobrazy to nic w porównaniu z - choćby - Finlandią...

offtop się zrobił... co tam...

re: up
jakby to nie było pytanie to byśmy się przenieśli na PM Tongue ... marzyciele
skoro max offtopic to max

w finlandii niestety nie byłam Sad tylko Dania Norwegia i Szwecja.. ale też polecam
A ja nie byłem nigdzie tam na północy, a tak bardzo bym chciał Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Kto mnie przygarnie? Wink
norweżka?
ee tam, ja też nie byłam... ale może kiedyś odwiedzę, wybuduję domek nad jeziorem i będę oglądać zachody słońca...

(żeby nie skasowali offtopu: http://www.darkmetal.cl/images/reportaje...ldiner.jpg)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19