Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Przystojni muzycy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
gabrysia napisał(a):
Elún napisał(a):Sid z Sex Pistols Embarrassed
[Obrazek: sid7cd.gif]
Oh yeah!!! Embarrassed Big Grin Wink

Niezły jest,naprawdę niezły.
Tongue
Jeśli chcicei zobaczyć rzeczywiście godnego uwagi faceta to spójrzcie na post Valhalli, pozycję 1
Tuomasss - coz jakbys odgarnal te wlosy z twarzy to moze calkiem,calkiem Big Grin
Coz po ogladnieciu filmu o Pistolsach(wiadomo o co chodzi) Sid nie przypadl mi do gustu,wymienie kilka przykladow why...cpal,chrapal ,probowal nasladowac rottena,co mi sie nie spodobalo,mial zly gust,co w wyborze partnerki Tongue i poprostu mam juz to w naturze,ze w nieboszczykach sie nia zakochuje Tongue ,nie wiem...moze jest cos w nich pociagajacego,ale to nie dla mnie Rolleyes ...
Nawet sam Sid,powiedzial,ze badzoooo duzooo dziewczyn leci na niego Confusedhock: :? ,to prosze taka krotka rada,prosze chwycic za bas,pozniej stac sie troche slawnym w otoczeniu np.punkow,niech wasza kapela napisze piosenke typu God Save The Queen,tu akurat moze byc o Kwasnieswkim Tongue ,znalesc sobie dziewczyne typu Nancy,pozniej zaczac cpac,zadzgac ta dziewczyne,pozniej samemu sie zacpac na smierc i gwarantowane tlumy dziewczyny,jak juz takie macie problemy sercowe Tongue

edit*
do kogos tam - zacpany nie zacpany,moze cos w tym jest...pijoki tez moga byc,byle by przystajne Big Grin
Metallgirl, aleś mu doradziła Laughing Hmm...ale nawet jeśli zastosował by się do Twoich rad, nic by z tego nie wyszło. Facet z "tym czymś" się chyba już rodzi Wink Laughing Co nie znaczy Tuomasss, że jesteś bee Rolleyes
Bullshit. Na każdego leci wiele lasek, tylko nie zawsze się daje te laski zauważyć.
Oj tu bym się z Tobą nie zgodziła. Znam wielu kolesi, na których po prostu strach spojrzeć, a jak już się spojrzy to nie chce się drugi raz Wink
gabrysia napisał(a):Oj tu bym się z Tobą nie zgodziła. Znam wielu kolesi, na których po prostu strach spojrzeć, a jak już się spojrzy to nie chce się drugi raz Wink
Bo taki akurat jest Twój gust, ale znalazłyby się setki dziewczyn, którym ci kolesie się akurat podobają Wink Jak widzę np. z jakim lapsem się umawia całkiem ładna laleczka z mojej szkoły (jakiś tam krzywy zarost, okularki a'la stempień i stylowy sweterek a'la "czterdziestolatek") to mi się śmiać chce Wink
aXe Rose napisał(a):Bo taki akurat jest Twój gust, ale znalazłyby się setki dziewczyn, którym ci kolesie się akurat podobają Wink Jak widzę np. z jakim lapsem się umawia całkiem ładna laleczka z mojej szkoły (jakiś tam krzywy zarost, okularki a'la stempień i stylowy sweterek a'la "czterdziestolatek") to mi się śmiać chce Wink

No cóż... racja, że każdy ma inny gust..
Ja np. kocham długie włoski... Smile
metallgirl napisał(a):znalesc sobie dziewczyne typu Nancy,pozniej zaczac cpac,zadzgac ta dziewczyne
Metallgirl dlaczego napisalas ze Sid zadzgal swoja dziewczyne :? ?? o ile wiem przecpala sie a on jej nie zabil....

faktycznie kazdy ma swoj gust...mi zawsze dziewczyny mowia ze nie mam gustu :? :? :?
Tomash napisał(a):ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci??? Laughing
oho, moje szanse rosną.
Tomash napisał(a):Było tak że Sid był tak naćpany, że sam nie pamiętał co się stało...ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci??? Laughing
Żebym ja im się mógł podobać Wink

Cytat:Ja np. kocham długie włoski...
A moje są do łopatek!! Big Grin
aXe Rose napisał(a):A moje są do łopatek!! Big Grin

Pokaz mi je Laughing
aXe Rose napisał(a):
Tomash napisał(a):Było tak że Sid był tak naćpany, że sam nie pamiętał co się stało...ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci??? Laughing
Żebym ja im się mógł podobać Wink

Cytat:Ja np. kocham długie włoski...
A moje są do łopatek!! Big Grin
hehe to pokaz nam swoje zdjecie to ci powiemy czy sie nam podobasz czy nie... Surprised Big Grin
velvetova napisał(a):hehe to pokaz nam swoje zdjecie to ci powiemy czy sie nam podobasz czy nie... Surprised Big Grin

Ma długie włosy- to się liczy!
Ale zdjęcia i tak możesz dać Laughing
Cytat:Pokaz mi je
[Obrazek: 0326_2030421.jpg] hihihi Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19