03-26-2005, 04:50 PM
03-26-2005, 05:33 PM
Jeśli chcicei zobaczyć rzeczywiście godnego uwagi faceta to spójrzcie na post Valhalli, pozycję 1
03-26-2005, 05:39 PM
Tuomasss - coz jakbys odgarnal te wlosy z twarzy to moze calkiem,calkiem
Coz po ogladnieciu filmu o Pistolsach(wiadomo o co chodzi) Sid nie przypadl mi do gustu,wymienie kilka przykladow why...cpal,chrapal ,probowal nasladowac rottena,co mi sie nie spodobalo,mial zly gust,co w wyborze partnerki
i poprostu mam juz to w naturze,ze w nieboszczykach sie nia zakochuje
,nie wiem...moze jest cos w nich pociagajacego,ale to nie dla mnie
...
Nawet sam Sid,powiedzial,ze badzoooo duzooo dziewczyn leci na niego
hock: :? ,to prosze taka krotka rada,prosze chwycic za bas,pozniej stac sie troche slawnym w otoczeniu np.punkow,niech wasza kapela napisze piosenke typu God Save The Queen,tu akurat moze byc o Kwasnieswkim
,znalesc sobie dziewczyne typu Nancy,pozniej zaczac cpac,zadzgac ta dziewczyne,pozniej samemu sie zacpac na smierc i gwarantowane tlumy dziewczyny,jak juz takie macie problemy sercowe 
edit*
do kogos tam - zacpany nie zacpany,moze cos w tym jest...pijoki tez moga byc,byle by przystajne

Coz po ogladnieciu filmu o Pistolsach(wiadomo o co chodzi) Sid nie przypadl mi do gustu,wymienie kilka przykladow why...cpal,chrapal ,probowal nasladowac rottena,co mi sie nie spodobalo,mial zly gust,co w wyborze partnerki

Nawet sam Sid,powiedzial,ze badzoooo duzooo dziewczyn leci na niego

edit*
do kogos tam - zacpany nie zacpany,moze cos w tym jest...pijoki tez moga byc,byle by przystajne

03-26-2005, 05:42 PM
Metallgirl, aleś mu doradziła
Hmm...ale nawet jeśli zastosował by się do Twoich rad, nic by z tego nie wyszło. Facet z "tym czymś" się chyba już rodzi
Co nie znaczy Tuomasss, że jesteś bee 

03-26-2005, 05:45 PM
Bullshit. Na każdego leci wiele lasek, tylko nie zawsze się daje te laski zauważyć.
03-26-2005, 05:48 PM
Oj tu bym się z Tobą nie zgodziła. Znam wielu kolesi, na których po prostu strach spojrzeć, a jak już się spojrzy to nie chce się drugi raz 

03-26-2005, 05:51 PM
gabrysia napisał(a):Oj tu bym się z Tobą nie zgodziła. Znam wielu kolesi, na których po prostu strach spojrzeć, a jak już się spojrzy to nie chce się drugi razBo taki akurat jest Twój gust, ale znalazłyby się setki dziewczyn, którym ci kolesie się akurat podobają

03-26-2005, 06:05 PM
aXe Rose napisał(a):Bo taki akurat jest Twój gust, ale znalazłyby się setki dziewczyn, którym ci kolesie się akurat podobająJak widzę np. z jakim lapsem się umawia całkiem ładna laleczka z mojej szkoły (jakiś tam krzywy zarost, okularki a'la stempień i stylowy sweterek a'la "czterdziestolatek") to mi się śmiać chce
No cóż... racja, że każdy ma inny gust..
Ja np. kocham długie włoski...

03-26-2005, 07:00 PM
metallgirl napisał(a):znalesc sobie dziewczyne typu Nancy,pozniej zaczac cpac,zadzgac ta dziewczyneMetallgirl dlaczego napisalas ze Sid zadzgal swoja dziewczyne :? ?? o ile wiem przecpala sie a on jej nie zabil....
faktycznie kazdy ma swoj gust...mi zawsze dziewczyny mowia ze nie mam gustu :? :? :?
03-26-2005, 07:26 PM
Tomash napisał(a):ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci???oho, moje szanse rosną.
03-26-2005, 07:31 PM
Tomash napisał(a):Było tak że Sid był tak naćpany, że sam nie pamiętał co się stało...ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci???Żebym ja im się mógł podobać

Cytat:Ja np. kocham długie włoski...A moje są do łopatek!!

03-26-2005, 07:58 PM
aXe Rose napisał(a):A moje są do łopatek!!
Pokaz mi je

03-26-2005, 08:16 PM
aXe Rose napisał(a):hehe to pokaz nam swoje zdjecie to ci powiemy czy sie nam podobasz czy nie...Tomash napisał(a):Było tak że Sid był tak naćpany, że sam nie pamiętał co się stało...ps: czemu wam się zawsze podobają ćpuny, alkoholicy, samobójcy lub psychopaci???Żebym ja im się mógł podobać
Cytat:Ja np. kocham długie włoski...A moje są do łopatek!!

03-26-2005, 08:19 PM
velvetova napisał(a):hehe to pokaz nam swoje zdjecie to ci powiemy czy sie nam podobasz czy nie...![]()
Ma długie włosy- to się liczy!
Ale zdjęcia i tak możesz dać

03-26-2005, 08:21 PM
Cytat:Pokaz mi je
![[Obrazek: 0326_2030421.jpg]](http://cpt_crash.w.interia.pl/0326_2030421.jpg)