Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
SHOX! napisał(a)::D A ja polecam " Macross - do you remember love " Anime które właśnie obejrzałęm.
eh, macross... kiedyś nawet jakiegoś oglądałam - czy to nie macross plus?
w każdym razie tamten niezywkle mnie wzruszył ;)
lubię stare anime ^^;
Ja uwielbiam filmy o młodych, ambitnych prawnikach, postanawiających walczyć z otaczającą ich niesprawiedliwością. A Wy? Najlepiej jeszcze jak są wyświetlane o godzinie 10.30 w dzień roboczy, kiedy teoretycznie wszyscy są w pracy. Czuję się wtedy lepszy i pracowity.
slucham glownie norweskich kapel, ale to nie przeszkadza mi w kochaniu japonskich filmow. kazdy ktory dotad obejrzalem jest genialny.
najlepsze z nich to:
ring (ten japonskiej produkcji)
zaotichi
oldboy
dark whater
ich filmy maja swoj klimat, niepowtarzalny klimat, wszystkim polecam te filmy
Ja nie lubię oglądać filmów, ale kiedy już tak się nad tym zastanowię, to..
Piraci Z Karaibów
Ciężko jest stwierdzić,który film był moim ulubionym,ale cała seria Aliena i obie części Predatora wymiatają.A z kreskówek Shrek i Epoka Lodowcowa.

dolaczam sie do milosnikow filmy Wywiad z wampirem..uwielbima rowniez film Forrest Gump...
Ja ostatnio byłam na "Życie jest cudem" Emira Kusturicy. Świetny film, oryginalny, duża dawka humoru, ale pojawiają się i elementy dramatu, a muzyka - jak dla mnie rewelacja. Gorąco polecam.
Niedawno oglądałam film "Zatoichi".Kawał dobrego kina.

Marzyciele (tak, z "e" na końcu!), Frida, Requiem For A Dream, może jeszcze Miasto Aniołów (generalnie nie lubię takich melodramatów, ale ten miał w sobie coś... może Cage`a?

)
aaa! i zapomniałabym o trójce wielkich
Lista Schindlera
Pianista
Szara Strefa
wszystkie ukazują TO z różnych punktów widzenia.
Requiem for a Dream, Przyczajony tygrys ukryty smok, Forrest Gump, Szeregowiec Ryan, Helikopter w Ogniu, Wróg u Bram, Byliśmy żołnierzami, Garden State, Closer
Mój ulubiony film: spójrz na mojego avatara 8)
Alien to kvlt- zacny film, czwarta czesc ogladalem chyba z 5 razy

Lech napisał(a):...czwarta czesc ogladalem chyba z 5 razy 
Ta jest chyba najgorsza

.
A moej ulubione? hmmm... może "Blade Runner", "Znachor" (co się dziwicie

?), "Pianista", "Pi" ...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11