a ta jaka młoda gniewna :>
Mogłasby używać 'w' a nie
Mogłabyś się nie wtrącać...dzievczynko...do mojego ,,wââ... Filtrovanie wszystkich postów zabija indyvidualność...

Super indywidualność. JA mam w ramach indywidualności pisac posty po niemiecku? (PAndorze to by pewnie nie przeszakdzało). a moze przesunę literki o 1 miejsce w alfebecie? A moze będę odpowiadał w innym topiku na posty? Indywidualność, jak sam skurwysyn...
Może i fakt, ze indywidualnym fajnie być, ale ten pomysł chyba juz jest na tyle modny, że przestał byc insywidualny ;}
Indywidualność jak z blogu dziesięciolatki. Gratuluje

Jestem ciekaw za ile dni koleżanka dostanie bana :>
Moda a indyvidualność?

hock: Osoba z paroma kolcami i labretami na twarzy jest odbierana jako indyviduum, megaindyvidualność, a piercing jest przecież na czasie.... Bana? No to co...Pisanie neutralnych postów pod publikę jest nudne...
Temat! Ludzie, Wasza indywidualność (która jest kwestią dyskusyjną) ma naprawdę bardzo mało wspólnego z cenzurą na forum.
indywidualnosc powinna byc zaznaczana avatarem, a posty przede wszystkim jasne i zrozumiale. i w miare mozliwosci rowniez poprawne
Hethell napisał(a):indywidualnosc powinna byc zaznaczana avatarem, a posty przede wszystkim jasne i zrozumiale. i w miare mozliwosci rowniez poprawne
Aż miło Cię posłuchać (ehm ... poczytać

)
Kamael: tym mądrym postem Hethell OT zostaje zakończony.