02-11-2005, 05:39 PM
02-11-2005, 05:40 PM
Od tego jest ZOMO, sie ciesz ze w prywatnym dziale nie robimy Wam teczek.
02-11-2005, 05:42 PM
Hehehe... Acrid, a może jednak? Jakaś lista agentów czy coś? ;D
02-11-2005, 05:43 PM
ja chce miec teczke
!!!

Anonymous
02-11-2005, 05:46 PM
gannon napisał(a):ja chce miec teczkei co robicie offtopa ?? ja tu zakładam temat o cenzurze a tu już o teczkach![]()
!!!

02-11-2005, 05:52 PM
DeMoN.|. napisał(a):gannon napisał(a):ja chce miec teczkei co robicie offtopa ?? ja tu zakładam temat o cenzurze a tu już o teczkach![]()
!!!
może zaraz tu lista Wildsteina się załapie ? Do roboty moderatorzy !!
przed chwilą chciałeś większych swobód a teraz każesz im się bardziej starać?

02-11-2005, 05:54 PM
DeMoN.|. napisał(a):ja tu zakładam temat o cenzurze a tu już o teczkach
Proste, jezeli widac znaczek ZOMO:
1) Moderator ma zawsze racje.
2) Jezeli jestes innego zdania, patrz pkt 1.
Nadal bedzie cenzura w niektorych przypadkach i nic tego nie zmieni, ech.
Anonymous
02-11-2005, 05:54 PM

edit: PS: co do 1 pkt. to można się czasami niezgodzić

02-11-2005, 06:39 PM
Ordnung muss sein.. i już =P
02-11-2005, 08:53 PM
bleh Deutsch 
Mnie tam chyba jeszcze nikt nie ocenzurowal, albo nie zauwazylam
(o przepraszam raz mi kurwa na kurde zostalo zamienione, czy jakos podobnie
)
Ale w zasadzie czasem tez uzywam kilku dosadniejszych slow i w sumie nie widze w tym nic zlego
Jasne ze chcialabym nie przeklinac bo to nie wypada i bla bla bla, ale nie umiem
Moze kiedys dorosne to tego?
(moj koniec jest bliski
)

Mnie tam chyba jeszcze nikt nie ocenzurowal, albo nie zauwazylam

Ale w zasadzie czasem tez uzywam kilku dosadniejszych slow i w sumie nie widze w tym nic zlego

02-12-2005, 01:20 AM
DeMoN w tym przypadku ZOMOWCY górą. Są moderatorami i oni decydują.
Zresztą nawet jak jest cenzura to każdy i tak dobrze wie gdzie jakie powinno być przekleństwo
, więc ja nie widze problemu. 
Zresztą nawet jak jest cenzura to każdy i tak dobrze wie gdzie jakie powinno być przekleństwo

Arion
02-13-2005, 07:40 AM
no i jeszcze tego brakowało... cenzura na tym forum być musi, bo inaczej byłby tu taki syf, że gdyby nie tytuł, zapomniałbyś czego to forum ma dotyczyć. cenzura ma za zadanie działać przeciw nadmiernemu i nieuzasadnionemu klnięciu, obrażaniu innych forumowiczów i ograniczaniu skrajnych debilizmów, których wcale tu nie brakuje.
nie pasuje, to się tu nie udzielajcie i pójdźcie tam, gdzie dostaniecie swoją wolność słowa, w której skład kultura wchodzić niekoniecznie musi. zresztą jest spora róźnica między bluzgiem inteligentnym a bluzgiem trywialnym i w dodatku wszystko zależy od kontekstu, w jakim jest umieszczony. teraz mam, nadzieję, wszystko jest jasne.
nie pasuje, to się tu nie udzielajcie i pójdźcie tam, gdzie dostaniecie swoją wolność słowa, w której skład kultura wchodzić niekoniecznie musi. zresztą jest spora róźnica między bluzgiem inteligentnym a bluzgiem trywialnym i w dodatku wszystko zależy od kontekstu, w jakim jest umieszczony. teraz mam, nadzieję, wszystko jest jasne.
02-13-2005, 03:04 PM
nie bardzo...
02-13-2005, 03:40 PM
pf co za różnica czy jest cenzura czy nie? chcesz założyc bzdurny temat i bluzgać po wszystkich to zakładasz w jednym z 3 działów na dole i jedziesz...
Anonymous
02-13-2005, 11:19 PM
Aeroth napisał(a):pf co za różnica czy jest cenzura czy nie? chcesz założyc bzdurny temat i bluzgać po wszystkich to zakładasz w jednym z 3 działów na dole i jedziesz...ehhhh nie o to chodzi...