Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: monty phyton
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
żywot briana, coś z zupełnie innej beczki i sens życia wymiatają Big Grin angole mają w sobie taki cholernie specyficzny humor, któremu nie potrafię się oprzec
Mnie rozwalił początek w Żywotach Briana - same napisy , a ja już ze śmeichu nie umiałem wytrzymać Smile A później jak zaczęłi gadać o jaskółkach , to już wogóle Wink Uwielbiam abstrakcyjny humor Wink Albo niezapomniana lekcja wychowania seksualnego bodajże w Sensie życia Wink
Pandora napisał(a):
Frustra napisał(a):"ministerstwo głupich kroków"

To było genialne!!! Big Grin Big Grin Big Grin

zgadzam sie w 100%
Monthy Python ogolnei jest genialny :]
Saul Hudson napisał(a):Mnie rozwalił początek w Żywotach Briana - same napisy , a ja już ze śmeichu nie umiałem wytrzymać Smile

czekaj, czekaj... a pamiętasz napisy w "MP i Święty Graal"?
"pamiętajcie: ugryzienie łosia może być bolesne"
"oprawa techniczna: 75 lam wysokogórskich"
etc, etc...
Frustra napisał(a):
Saul Hudson napisał(a):Mnie rozwalił początek w Żywotach Briana - same napisy , a ja już ze śmeichu nie umiałem wytrzymać Smile

czekaj, czekaj... a pamiętasz napisy w "MP i Święty Graal"?
"pamiętajcie: ugryzienie łosia może być bolesne"
"oprawa techniczna: 75 lam wysokogórskich"
etc, etc...

Kurde , to był św.Graal , a nie Zywoty Smile Ale plama Smile Pomyliło mi się - bo te 2 filmy w ten sam dzień oglądałem , to dlatego Smile Po obejrzeniu filmu spisywałem sobie to na kartce i gdzieś to pewnie leży na kartce w szafce Wink Jak chcecie , to mogę Wam przepisać ten początek Tongue
fajnie jakby ta ekipa dziadkoof zebrała się i zrobili jakiś film albo chociash kreskoofke Smile
wlasnie ogladalem Briana ;D

"wy wszyscy jestescie inni, nikt z was nie jest taki sam - tak tak, my wszyscy jetesmy inni! -ja nie jestem." Big GrinD
najlepszy to jest "Sens Zycia".
Szatan napisał(a):najlepszy to jest "Sens Zycia".
Nie inaczej! Smile Super jest ten fragment z grubasem w restauracji Laughing a Śmierć po prostu wymiata
"Pan w sprawie żywopłotu"?
"Ja jestem Śmierć"
...
"Kochanie, przyszedł gość w sprawie żywopłotu"
...
aXe Rose napisał(a):
Szatan napisał(a):najlepszy to jest "Sens Zycia".
Nie inaczej! Smile Super jest ten fragment z grubasem w restauracji Laughing a Śmierć po prostu wymiata
Heh. Jak dla mnie to sa dwa najgorsze motywy z Sensu Zycia Wink. Zdecydowanie bardziej wole "The Middle Of The Film" oraz cala Afryke Wink.

Piekne bylo tez jak Idle prowadzil kamerzyste do miejsca swojego urodzenia, chociaz mozna to bylo zrobic lepiej (tzn. zeby prowadzil go przez jakies bezsensowne miejsca: srodek ulicy, jakis bialy pokoj w czerwone kropki, albo plyneliby w lodce (idle wioslujac rzecz jasna nadal mowilby "Come on!")).
Szatan napisał(a):Piekne bylo tez jak Idle prowadzil kamerzyste do miejsca swojego urodzenia, chociaz mozna to bylo zrobic lepiej (tzn. zeby prowadzil go przez jakies bezsensowne miejsca: srodek ulicy, jakis bialy pokoj w czerwone kropki, albo plyneliby w lodce (idle wioslujac rzecz jasna nadal mowilby "Come on!")).

W wersji DVD, są wycięte fragmenty tej sceny, i faktycznie ta "podróż" trwa z 15 minut Laughing
Tomash napisał(a):W wersji DVD, są wycięte fragmenty tej sceny, i faktycznie ta "podróż" trwa z 15 minut Laughing
Confusedhock:
Ja to chce zobaczyc!
Niestety piekielna wideoteka stracila kilka pozycji po ostniej imprezie, kurcze...

Anonymous

Oszkurde! Mam identyczne poczucie humoru jak sam wielki Szatan! Wiodcznie jestem strasznie piekielny! :D

Monty Python rzadzi rzecz jasna, a nikt z was Hiszpanskiej Inkwizycji sie nie spodziewal.
A kojarzycie skecz z podkręconym ziutkiem?? (taki wielki jeż, który łaził i prześladował jakiegoś gościa o nazwisku Deansdale), albo Biskupa??("Kościół films przedstawia....") Laughing
Stron: 1 2 3