Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zielone Żabki i The Analogs
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Słucha ktoś tych kapel może? A może ktoś jest w posiadaniu płyty Zielonych Żabek "Lekcja Historii"? Jeśli tak to proszę o jakąś opinię, bo nie wiem czy opłaca się kasę wydawać. No i mógłby ktoś napisać dyskografie The Analogs, bo w necie nic nie umiem znaleźć Wink Z góry dzięki Tongue
Zainstaluj Sobie DC ++
Tomash napisał(a):Płyte Żabek warto kupić bo to jedyne oficjalne nagrania tej kapeli, w dodatku CD ma znacznie lepszą jakość niż dostępne do tej pory kasety i mp3, szkoda tylko że na płycie nie ma SO2 Big Grin a Analogs? jak dla mnie świetny zespół, tylko ich "otoczka" nie wszystkim musi odpowiadać Smile acha, i żeby Ci nie przyszło do głowy iść na koncert Analogsów w metalowej koszulce lub z naszywkami metalowych kapel Big Grin a dyskografia powinna być na stronie wydawcy: http://www.jimmyjazz.inet.pl/
Dzięki piękne. O koszulkę się nie martw, bo nawet nie posiadam takowej. Właśnie...Wsłuchując się w teksty Analogsów dostałam jakiegoś przebłysku...Czy to są skin-headzi??? Czy to tylko moje wrażenie? No bo chyba punkowcy nie śpiewali by, że coś tam anarchia jest...Kurcze, nie pamiętam, ale anarchistamii na pewno nie są. A u nas pewnie nawet by koncertu nie zagrali Wink Na takim zadupiu? I chyba kupię jednak sobie tą płytę Zielonyvh Żabek Big Grin
No to dlaczego nie lubią metali? Ależ to wszystko jest powalone Evil or Very Mad Tak jakby wszystkie subkultury zamiast się tępić, nie mogły się po prostu ignorować. Eh...
hmm wlasnie punkowcy to nei zawsze anarchisci a anrachisci to nie zawsze punki..
rosnie liczba ludzi poobszywanych pacyfkami albo anarchiami a na dobra sprawe malo o tym wiedzacych ..
zalozenie naszyje sobie anarchie i bede super extra real pancur :/
Nio Zielone Zabki ... Fajny Zespol ... I Przyznaje Emmie Racje Co Do Jej Wczesniejszej Wypowiedzi ... Oraz Tomash'owi ... Nasz Kraj Smieszny Jest ... Mnostwo Ludzi Nosi Pacywki Albo Koszulki Ze Znakiem A A Nie MA Nawet Pojecia Co To Znaczy ... Ja Tak Kiedys Robilem ... Ale Mialem Wtedu Z 10 Lat ... Teraz Wiem Wiecej Co Mozna Zarzucic Rzadowi ... Ale Anarchista Nie Jestem ... Pacyfiasta Tez Nie Mad
Emma napisał(a):hmm wlasnie punkowcy to nei zawsze anarchisci a anrachisci to nie zawsze punki..
rosnie liczba ludzi poobszywanych pacyfkami albo anarchiami a na dobra sprawe malo o tym wiedzacych ..
zalozenie naszyje sobie anarchie i bede super extra real pancur :/

Emma moge się zapytać z jakiego miasta jesteś? hehe tylko się nie pytaj po co mi to Big Grin
jak mi nie napiszesz po co to ci nie powiem :p
Tomash napisał(a):...zresztą w dużej mierze to jest tylko pieprzenie, bo ci sami ludzie którzy na Analogsach drą się "skuć morde hipisowi!" potem idą na KSU i bawią się razem z punkami i metalami... aha i jeszcze jedno - nie wszyscy punkowcy to anarchiści Smile

W czasAch chOĆby Sex Pistols, PunkoWcy NapierdalaLI sIę z hipisami, BO Nie LubIli TyCH ciOT, poZA tym FaJNa TO była zabawa.
Co dO Analogs, to rzeczyWiŚcie oi, ale JEślI chodzi o naStawienie i tzw pogląDy TO bLiŻsi są Punkowi z POczĄtkÓW styLu i ruchu, niZ więKszoŚć dziSIejszyCH Punkowych kapel. SwojĄ droGĄ wOkalistA Analogs połowĘ istnieNIA zEspoŁu ŚmIgaŁ z Irokezem, Ale co tam, nie WaRTO ZAGłĘbiaĆ siĘ w NIc znaczĄce szczegÓły.
CO DO aNarchIzmu I anaRChii w Punku, to tacY Sex Pistols na PrzyKład (wracaM Do niCH caŁy czaS, ALe z wiadoMyCH wzgLEDów przyJmiJmy Ich za WzorcowY zeSpóŁ) CHodziŁo raczej O anArchiĘ i CHaoS, a Nie O AnarCHizM POlItyCZnY wG Bakunina na przyKład. ByLi PrzeciW rzĄdoWi, krÓloWEj i jakiEjkOLwiek władzy, Ale nie PO to by buDowaĆ nowY, LEpszy Społeczny POrzĄdek, tyLKo po to, BY buRzYĆ istNiejĄcy.
To Tyle, chOĆ w połowiE nIE na TEMat.
hmm czyli anarchizm byle by sie pod czyms podpisac?
bezsens
Gabrysiu! Daj mi maila lub adres a na Tyle Cię lubię ze Ci całą dyskograię The Analogs wyślę pocztą lub przez cały wieczór przez maila (: A co do Zielonych Żabek to opłaca się, opłaca sie, opłaca sie i jeszcze raz opłaca się :] zajebiście grają na tym krążku (:

Oi!

-----------------------------------------------------------

To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,
to My Oi!Młodziez idziemy tędy!!
Jakbyście mieli kiedyś załamkę lub też uważacie za komercyjne święto walentynki zwane waleriankami, jak gniecie was ucisk tych "świąt" i też uważacie ze macie przejebane w życiorysie a i uważacie ze miłość zawsze podąża z szaleństwem jako para wejdźcie na

http://hateisaspeciallove.blog.onet.pl/

i przeczytajcie bajkę 8)

Oi!
pearl_no_jam@op.pl Z góry piękne dzięki Big Grin
i tak wysyłam tych Analogsów, i wysyłam a to się śle i się śle i zarz pierdolne bo jeszcze nic dzisiaj nie konsumowałem Big Grin
ja subkultury (i wogóle wszystkich ludzi) traktuję raczej tak - jestem miły dla tych którzy są dla mnie mili, a wyzywam i leję tych którzy są dla mnie niemili

proste, a jakie przyjemne Smile
Stron: 1 2 3