Hmm...ja tych co są dla mnie nie mili po prostu ignoruję

Wtedy dają sobie spokój, na dodatek jest im głupio, że mnie to nie rusza

to masz jakichś niedorobionych wrogów

Heh, nie no tak właściwie to ja nie mam wrogów

Tylko niedawno jakieś dwie laski w szkole się mnie czepiały, że brudas niby jestem i te de :? A tak to nie narzekam

Widzę, że nikt tu już dawno nie pisał

No, ale co do płyty... Ja kupiłam i nie żałuje =) Opłacało się za te 35zł. Te piosenki ehh miodzio xD Pewnie już dawno zakupiona, ale tylko odpowiadam na pytanie =). Pozdrawiam gorąco.
Co to w ogóle za temat ? Analogs i Zielone Żabki -co te kapele mają ze sobą wspólnego ?
Nie mam pojęcia, ale Era Techno jest zajebista

"Era Techno" jest zajebista tak jak większość ich kawałków. W ogóle to bardzo lubię Analogs choć nie podoba mi się ich podejście do tzw. hipisów.
G napisał(a):Co to w ogóle za temat ? Analogs i Zielone Żabki -co te kapele mają ze sobą wspólnego ?
Nie chciało mi się zakładać dwóch osobnych tematów. Pasuje?
Nie wiem, czemu syficzne (w mojej nieskromnej opinii) Zielone Żabki są w tym samym temacie co Analogsi. Nie można osobno?
The Analogs wymaiata swoimi dwiema pierwszymi płytami ("Oi!Młodzież", "Street Punk Rulez"). Na nich nagrali swoje najlepsze utwory i osiągnęli wspaniały klimat. Później szło im dużo gorzej, z następnych płyt jestem w stanie strawić jedynie "Truciznę".
A wątek z subkulturami w tym temacie nadaje się do działu "Humor".
Wierzbok napisał(a):Nie wiem, czemu syficzne (w mojej nieskromnej opinii) Zielone Żabki są w tym samym temacie co Analogsi. Nie można osobno?
Jakie? Cóż to za przymiotnik nowy wymyśliłeś?
też nie jarze co ma słoń do marchewki
syficzne-syf-syfilis-choroba weneryczna....
eh... GÓWNIANE, KIEPSKIE.
Wierzbok napisał(a):syficzne-syf-syfilis-choroba weneryczna....
eh... GÓWNIANE, KIEPSKIE.
Aaaaaaaaaaaa

Mam płytę Zielonych Żabek, często słucham, ciekawa muzyka

The Analogs... przygotowuję kasę na cedeka