Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Myslovitz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Tego zespołu nie trzeba przedstawiać.. Zostwiajcie opinie i pamietajcie ze Zycie to Surfing.... Big Grin Surprised
Jedna z lepszych (o ile nie najlepsza) polskich kapel.. Genialne teksty.. Szczegolniete z Milosci W Czasach Popkultury..
Naprawdę dobry zespół. Muzyka świetna, texty doskonałe... Szkoda, że więcej kapeli na takim poziomie nie ma w naszym kraju...
Dla mnie skonczyli sie wlasnie na Milosci w Czasach Popkultury, gdzies jeszcze MC mam, hehe. Ich starsze plyty tez nie sa zle. Tylko najnowsza mnie wpienila, wieje praciem.
Dżemik napisał(a):Jedna z lepszych (o ile nie najlepsza) polskich kapel.. Genialne teksty.. Szczegolniete z Milosci W Czasach Popkultury..
Jak dla mnie najlepszym polskim zespołem jest Ira Big Grin A Mylovitz też bardzo lubię Smile
Jedna z lepszych kapel w Polsce.Dobre granie, dobry wokal, dobre teksty.Więcej nie muszę mówić.
Smile
"Miłość w czasach popkultury" zdecydowanie z ich płyt jest najlepsza, choć "Skalarów, mieczyków i neonków" jeszcze nie zdążyłem przesłuchać.
Dobrze, że zespół jakoś pokazał się na zachodzie, bo wcale nie jest gorszy od innych kapel tego gatunku, które robią wielką karierę.
Skalary mieczyki, neonki to mam. Trudna i dziwna płyta. Zupełnie nie to do czego nas przywyczaili.
Najlepsza kapela polska Smile szanuje i podziwiam Smile trochę mnie smieszą wykonania w jęz. ang. Smile no ale to przez to, że jesteśmy POLAKAMI Angry IRA to dno, ich "Ikar" dawno spadł ...
SHOX! napisał(a):Najlepsza kapela polska Smile szanuje i podziwiam Smile trochę mnie smieszą wykonania w jęz. ang. Smile no ale to przez to, że jesteśmy POLAKAMI Angry IRA to dno, ich "Ikar" dawno spadł ...
Jakie dno?! Powaliło Cię? Niby dlaczego tak twierdzisz?
Tuomasss napisał(a):Skalary mieczyki, neonki to mam. Trudna i dziwna płyta. Zupełnie nie to do czego nas przywyczaili.
I dlatego podobno jest świetna... Nieźle ją zarekomendowałeś, takie uwielbiam.
Acrid napisał(a):Dla mnie skonczyli sie wlasnie na Milosci w Czasach Popkultury,

E.. wydali jeszcze bardzo dobre 'Korova Mliky Bar'.. Najnowsza plyta rzeczywiscie nie porywa..
gabrysia napisał(a):
SHOX! napisał(a):Najlepsza kapela polska Smile szanuje i podziwiam Smile trochę mnie smieszą wykonania w jęz. ang. Smile no ale to przez to, że jesteśmy POLAKAMI Angry IRA to dno, ich "Ikar" dawno spadł ...
Jakie dno?! Powaliło Cię? Niby dlaczego tak twierdzisz?
Po prostu mi się nie podobają Smile
Aaaa, to spoko. Tylko nie pisz, że to dno ok? Smile
Myslowitz nie znoszę;
IRĘ lubię, ale za najlepszy polski zespół uważam KAT... tylko niestety nie często mogę go słuchać, bo po sesji np. z Balladami zwykle czuję się naprawdę rozbity, raz musiałem brać środki uspokajające... Są po prostu zbyt piękne i przejmujące, bym mógł ich słuchać mając doła...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8