pINGWINdŻEKSONi troche Ciebie Mi szkoda...Ale nie będe po tobie jedzić bo to nie zbyt miłe
No ale jak już mówimy o blink182 to sie wypowiem lubie jedną piosenke "I miss you"...
A co do np do ich tekstów o pieprzeniu psa w dupe...
Dwa akordy... Boże...A green day jest naprwde dobrym zespołem nikt się do niego nie przypieprza...
Czarna napisał(a):pINGWINdŻEKSONi troche Ciebie Mi szkoda...Ale nie będe po tobie jedzić bo to nie zbyt miłe
No ale jak już mówimy o blink182 to sie wypowiem lubie jedną piosenke "I miss you"...
A co do np do ich tekstów o pieprzeniu psa w dupe...
Dwa akordy... Boże...A green day jest naprwde dobrym zespołem nikt się do niego nie przypieprza...
Pani już podziękujemy
Czarna: Pingwina już ni ma. Człek ten nie pojawia się już na forum od dłuższego czasu, więc najlepiej będzie jak podarujesz sobie komentowanie jego postów, bo i tak to nic nie zmieni.
Sorks z OT.
Jak można tego słuchać? Jak widze ten temat, jedna rzecz tylko mi się nasuwa:
![[Obrazek: czosnek3sv.png]](http://img76.imageshack.us/img76/9845/czosnek3sv.png)
Hmm ... czyżby CEBULA?

Ojej, a ja myślałam, że cebula ...

...a ja myślałam że każdy ma prawo słuchać tego, co lubi.
Prawa nikomu nie odbieram, dziwię się tylko, jak można tego słuchać

A ja się nie dziwię, że Ty się dziwisz

A ja tam jestem tolerancyjny. Niech sobie grają jak chcą, co mnie to obchodzi. Ja słucham muzyki która mi się podoba i nie zamierzam (jeżeli mu taka muzyka odpowiada) tego kogoś namawiać żeby też słuchał tego co ja. Poprostu obok zespołów pokroju Green Day i Blink przechodze obojętnie. Fakt, zdarzy się, że jeden czy drugi kawałek mi trafi w ucho, ale nic na dłuższą mete

Ten zespół jest żałosny !! Powinni im zabronic wydawać płyty !!
do alucard: green day to nie jest nowy zespol...bo gra juz 16 lat...to takie male sprostowanie