Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Blink 182
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
blink's dead - your next hahahahaha Smile
zawiesili dzialalnosc - hahaha Big Grin
I jeszcze cos do nowoczesnych punkow, rozumiem,czyli pchajmy sie do przodu z nowoczesnoscia, tak samo z metalem...nowoczesnosc,nowoczesnosc...czyli gowniany nu-metal Evil or Very Mad ,jakby co czepialscy,ja nie mam nic do punkow,tylko wasze de***ne wypowiedzi mnie czasem draznia, nie wiedzialam,ze z Polska tak zle Tongue ,to przez Rydzka, Walese??
tu zwolennikow nowego nurtu za wielu nie ma .. a zreszta ..
z twojej dlugiej wypowiedzi niesty nie wyczytalam ironi .. wybacz to sie juz nie powtorzy

korekta
lubie czasem posluchac blinka ba nawet mam ich plyte ...ale nie traktuje ich jako punku .. tyle koneic .. to odemnie
i sie kocie odczepTongue
odpirdolcie sie od green daya i blinka, tego przyn ajmniej da sie miło posłuchać, nie tak jak polski punk czy sex pistols, głupie wrzaski, mam nadzieje że moderatoży n ie skasują tej wypowiedzi, bo musiałem to powiedzieć
ja tez mam nadizje ze nie skasuja ...
ja mam plyte blinak wiec raczej nei bede ich wyzywac .. poprostu jak dla mnie to nie punk ..i tyle
a sex pistol lubie hmm Acid Drop :]
polski punk tez..
moze dla ciebie to 3 akordy darcie mordy Smile ale dla mnie o jest punk Smile i tego bede sluchac ..bo mi sie podoba
gdyby wszyscy mieli takie same gusta muzyczne to bylo by nudno ..
pINGWINdŻEKSON napisał(a):odpirdolcie sie od green daya i blinka, tego przyn ajmniej da sie miło posłuchać, nie tak jak polski punk czy sex pistols, głupie wrzaski, mam nadzieje że moderatoży n ie skasują tej wypowiedzi, bo musiałem to powiedzieć

nie bede Cie niszczyl bo trocha szkoda mi Cie. Wez se najpierw posluchaj moze polskiego punka i sex pistols a potem zacznij na to bluzgac.
Blink?Zespół z tych raczej lekkich,łatwych i przyjemnychm,ale nie popowych.Trzymają równy,choć nie jakiś super poziom,czasem można posłuchać Smile
Blink 182 jest ssuper, a szczególnie All the small things 8)
Większość ludzi którzy uważają się za fanów Blinków, zna ich od takich utworów jak "What's My Age Again" albo "All the small things", a szkoda bo wg. mnie kolesie na początku swojej kariery grali dużo lepiej niż teraz, np. jeżeli ktoś jedzie Blinków bo widział jeden czy dwa teledyski w mtv, niech sobie przesłucha płyt - "Buddha" albo "Dude Ranch". A jeśli nie chcecie wydawać tych kilkunastu złotych, to sciągnijcie chociażby "Carousel" albo "Pathetic". Co do najnowszego krążka, dla mnie płyta nie jest zła, nie jest najlepsza ale można posłuchać, szczególnie dobrze słucha się takiej muzyki na lato. Moje ulubione piosenki z płyty "Blink 182" to - "Down", "Feeling this", "Stockholm Syndrome", "Violence", "Obvious".
pINGWINdŻEKSON napisał(a):odpirdolcie sie od green daya i blinka, tego przyn ajmniej da sie miło posłuchać, nie tak jak polski punk czy sex pistols, głupie wrzaski, mam nadzieje że moderatoży n ie skasują tej wypowiedzi, bo musiałem to powiedzieć

rozpierdoliła mnie ta wypowiedz no comments
u mnie właśnie zaczeło się od polskiego punka i właśnie najczęsciej go słucham pewnie dla tego że moge zrozumieć teksty Laughing

Emm napisał(a):moze dla ciebie to 3 akordy darcie mordy ale dla mnie o jest punk
trudno się z tym nie zgodzić Smile
Cytat:odpirdolcie sie od green daya i blinka, tego przyn ajmniej da sie miło posłuchać, nie tak jak polski punk czy sex pistols, głupie wrzaski, mam nadzieje że moderatoży n ie skasują tej wypowiedzi, bo musiałem to powiedzieć
Żenada.
aXe Rose napisał(a):
Cytat:odpirdolcie sie od green daya i blinka, tego przyn ajmniej da sie miło posłuchać, nie tak jak polski punk czy sex pistols, głupie wrzaski, mam nadzieje że moderatoży n ie skasują tej wypowiedzi, bo musiałem to powiedzieć
Żenada.
I to jeszcze nieszczera i specjalnie wymyślona, żeby nas sprowokować...
To się sprowokować nie dajcie Big Grin
a mi tam Blink w ogóle nie podchodzi. Nawet ich pierwsze płyty nie mają - jak dla mnie - pewnego klimatu, którym powinny się odznaczać zespoły takowego pokroju. Teraz rzeczywiście coraz bardziej podchodzą pod pop, no ale to już nie moje zmartwienie. Ogólnie do zespołu nie pałam nienawiścią więc kłócić się nie zamierzam Smile
Blinka należy
[Obrazek: zaorac24tl.jpg]
O kurwa!!! Skąd ty żeś to wziął ?! Jak to Wszebąd zobaczy..... Laughing
Stron: 1 2 3 4 5