R_amze_S napisał(a):Oczywiscie Slayer.
Jednak jeśli chodzi o MOP ja od co najmniej paru lat odczuwam juz pewien przesyt tą muzyką.A Slayera mogę słuchać o każdej porze dnia i nocy i zawsze mi przy tym staje.
Dokladnie. Metallica sie zawsze w koncu przeje. Oczywiscie MOP to swietny album, ale strasznie przestarzaly. RIB zawsze jest swiezy.
większości sie chyba przejadła

widać po ankiecie ...
Co nie zmienia fkut ,że kult ;].
Ghost_82 napisał(a):RiB to typowa napierdalanka
no comments
ReTuRn napisał(a):Cytat:Masz jakiś problem ?
ROTFL
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to sie zamknij.
Cytat:Ghost_82 napisał:
RiB to typowa napierdalanka
Cytat:no comments
No może troche przesadziłem z tą napierdalanką. Ale napewno poważnym minusem w tym albumie są zbyt krótkie utwory. Mogli sie jednak troche bardziej postarać.
a co ma długość utworów do ich jakości ? Osobiscie wole krótsze, ale i zarazem bardziej różnorodne utwory niż 10 minutowe flaki z olejem.
gdyby tak intensywny album jak "RiB" trwał np. 70 minut to ciężko by go było przesłuchać w całości. To że płyta kompaktowa mieści 80 minut nie znaczy jeszcze że musi być cała zapełniona. 30 - 40 minut to idealny czas trwania takiej płyty.
Cytat:Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to sie zamknij.
Człowieku zwrócę się do ciebie tak, byś zrozumiał- poziom twych wypoweidzi i argumentacji jak dotychczas jest żaden. Stwierdzasz, zę dzieło S to typowa npierdalanka- załsugumesz na wyśmianie. Mówisz, ze 'wiesz co gadzam, zaufaj mi', tak to by się mógł wbitny esteta wypowiedziec, a nie mało znaczący użytkownik forum. Dlatego twe wypowiedzi to ROTFL i sam, niemajac nic ciekawego do powiedzenia, powinieneś zamilknąć na wieki

Tomash napisał(a):gdyby tak intensywny album jak "RiB" trwał np. 70 minut to ciężko by go było przesłuchać w całości. To że płyta kompaktowa mieści 80 minut nie znaczy jeszcze że musi być cała zapełniona. 30 - 40 minut to idealny czas trwania takiej płyty.
Wiesz, nikt im nie każe tworzyć 8 min. utworów, ale tak do 5 chociaz mogłyby trwac. A tak, dobrze nie zacznie sie słuchac, a tu już koniec płyty
Return napisał(a):Człowieku zwrócę się do ciebie tak, byś zrozumiał- poziom twych wypoweidzi i argumentacji jak dotychczas jest żaden. Stwierdzasz, zę dzieło S to typowa npierdalanka- załsugumesz na wyśmianie. Mówisz, ze 'wiesz co gadzam, zaufaj mi', tak to by się mógł wbitny esteta wypowiedziec, a nie mało znaczący użytkownik forum. Dlatego twe wypowiedzi to ROTFL i sam, niemajac nic ciekawego do powiedzenia, powinieneś zamilknąć na wieki
A teraz ty mnie posłuchaj. Guzik mnie obchodzi co ty sądzisz o tym albumie. Ja wystawiłem swoją opinie i argumenty i mogą ci sie one nie podobać, i gówno Tobie do tego co ja mysle, więc zamilcz.Tak ja wspomniałem wczesniej, może i z tą napierdalanką troche przesadziłem, ale to i tak nie zmienia faktu, że ten album nie przekonuje mniedo tego, by mógł pobić MOP. Takie jest moje zdanie. A po drugie nie przekręcaj moich postów -
'wiesz co gadzam, zaufaj mi' Zanim coś skomentujesz, to pierw dobrze przeczytaj.
Cytat:A teraz ty mnie posłuchaj. Guzik mnie obchodzi co ty sądzisz o tym albumie. Ja wystawiłem swoją opinie i argumenty i mogą ci sie one nie podobać, i gówno Tobie do tego co ja mysle, więc zamilcz
NA tym polega,d ziecko drogie, forum, by podawac sensowne argume ty, vo już niektóre osoby cuzyniły, więc zamilcz.
Cytat:Tak ja wspomniałem wczesniej, może i z tą napierdalanką troche przesadziłem, ale to i tak nie zmienia faktu, że ten album nie dorównuje do MOP.
... bo tak sądzi naczelny esteta forum.
Cytat: wiem co mówie
Faktyczne, przekonuje mnie to.
ReTuRn napisał(a):Cytat:A teraz ty mnie posłuchaj. Guzik mnie obchodzi co ty sądzisz o tym albumie. Ja wystawiłem swoją opinie i argumenty i mogą ci sie one nie podobać, i gówno Tobie do tego co ja mysle, więc zamilcz
NA tym polega,d ziecko drogie, forum, by podawac sensowne argume ty, vo już niektóre osoby cuzyniły, więc zamilcz.
Cytat:Tak ja wspomniałem wczesniej, może i z tą napierdalanką troche przesadziłem, ale to i tak nie zmienia faktu, że ten album nie dorównuje do MOP.
... bo tak sądzi naczelny esteta forum.
Cytat: wiem co mówie
Faktyczne, przekonuje mnie to.
Dzieckiem, to ty możesz być dla mnie gówniarzu. Tym bardziej uświadamiasz mnie o tym, pisząc tego posta. ROTFL
MoPem to sobie możecie podłogę przetrzeć - zejebisty wprawdzie to MoP (mogę tak rzec pomimo, iż niecierpię Metalliki) ale z RiBą (a wielka to RiBa, wielka i żarłoczna!) mierzyć się nie może. Fakt, faktem - na tej płycie Slayer położył największy nacisk na agresję/napierdalankę/siekę (na dłuższą metę mnie to męczy - wolę bardziej zróżnicowanego Slayera z "SoH" czy choćby z "SitA") to uczynił to i tak z wielką klasą. Głos na "RiB". Inaczej być nie może.
MaFFej napisał(a):(na dłuższą metę mnie to męczy
Własnie dlatego płyta jest tak krótka.Proste.
po długim zastanowieniu jednak RiB. Po prostu znacznie częściej jej ostatnio słucham. Gdyby było RiB Vs RTL to bym nie głosował wcale

a w przypadku SNM vs RTL ? ... ja bymśmiało walił na SNM !!