Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Skateboarding
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Co sądzicie o jeżdzeniu na desce ??
Nie chodzi mi tu o subkulture skejtów bo tej wielu nienawidzi.
Tylko o samo jeżdzenie na desce !!
Mi sie to strasznie podoba Tony Hawk i Bucky Lasek sa genialni i strasznie lubie ich ogladac na Extreme chanell. Szkoda tylko ze w Polsce nie ma gdzie jezdzic inaczej juz dawno bym kupil sobie deche 8)
Dla mnie bomba! Często oglądałam zawody na Extreme dopóki moi starsi nie zrezygnowali z kablówy :/ Mój kumpel jeździ i tez lubie na to patrzeć. No i graćSmile Tony Hawk's Pro Skater to czadowa graSmile Pozdr.
tez czasami pooglądam na extreme...gdy czekam na DROP IN albo Ride Guide Mountain Bike Show Big Grin
Kiedyś próbowałem, stwierdziłem, że nie potrafię na tym nawet ustać, więc w trosce o własne życie, odpuściłem sobie. To nie dla mnie Wink ale tym bardziej szczerze podziwiam prawdziwych skaterów (swoją drogą, bezczelnie bezczeszczonych przez samozwańczych sk8-hiphopowców Mad )
ja jezdze ale tylko jak mam ochote i jest ladna pogodaBig Grin
Próbowałem, poobijałem się, przwerzuciłem się na strzelanie. Angry
b. fajny sport... również jeżdzę na desce w lato jedną deske złamałem a druga narazie się trzyma , nielucząc potłuczeń 2 razy reka wybita nadkartek kolano i kostka..Wink ale ogólnie zajebiscie...Wink niedawno udało mi sie zjechać po rurce.. yeach..Wink
Jeździłem jeszcze rok temu (od 10 do 15 roku życia Big Grin). Złamałem nogę i mi się odechciało :?
...no fajnie się to oglada ale ja mam gdzieś się połamać...jesynie co to na rolkach rekreacyjnie pośmigam... Big Grin
Mnie kręci jazda szybka na rolkach ,ale nie lubie jazdy wyczynowej ani na rolkach ani na deskorolce !!
Ja ze sportów extremalnych preferuję tylko MA Tricks Wink
ooooo Big Grin

też chciałem się za to wiecej zabrać, ale na zwykłym treningu czsu na to nie znajde... Crying or Very Sad
I tak wolę się pomłucić w parterze Laughing
a ja i tak wole rowerki .. Smile gdyby nie moje konie to bym sie przezucila tylko na zjazdowke rowerowa .. swietna sprawa
gannon napisał(a):ooooo Big Grin

też chciałem się za to wiecej zabrać, ale na zwykłym treningu czsu na to nie znajde... Crying or Very Sad
I tak wolę się pomłucić w parterze Laughing

Gannon ja godze jakoś treningi TKD i tricki.Niestety mogę trenować tylko jak nie pada bo nie mam dostępu do salki Crying or Very Sad
Stron: 1 2 3 4