Co sądzicie o jeżdzeniu na desce ??
Nie chodzi mi tu o subkulture skejtów bo tej wielu nienawidzi.
Tylko o samo jeżdzenie na desce !!
Mi sie to strasznie podoba Tony Hawk i Bucky Lasek sa genialni i strasznie lubie ich ogladac na Extreme chanell. Szkoda tylko ze w Polsce nie ma gdzie jezdzic inaczej juz dawno bym kupil sobie deche 8)
Dla mnie bomba! Często oglądałam zawody na Extreme dopóki moi starsi nie zrezygnowali z kablówy :/ Mój kumpel jeździ i tez lubie na to patrzeć. No i grać

Tony Hawk's Pro Skater to czadowa gra

Pozdr.
tez czasami pooglądam na extreme...gdy czekam na DROP IN albo Ride Guide Mountain Bike Show

Kiedyś próbowałem, stwierdziłem, że nie potrafię na tym nawet ustać, więc w trosce o własne życie, odpuściłem sobie. To nie dla mnie

ale tym bardziej szczerze podziwiam prawdziwych skaterów (swoją drogą, bezczelnie bezczeszczonych przez samozwańczych sk8-hiphopowców

)
ja jezdze ale tylko jak mam ochote i jest ladna pogoda

Próbowałem, poobijałem się, przwerzuciłem się na strzelanie.

b. fajny sport... również jeżdzę na desce w lato jedną deske złamałem a druga narazie się trzyma , nielucząc potłuczeń 2 razy reka wybita nadkartek kolano i kostka..

ale ogólnie zajebiscie...

niedawno udało mi sie zjechać po rurce.. yeach..

Jeździłem jeszcze rok temu (od 10 do 15 roku życia

). Złamałem nogę i mi się odechciało :?
...no fajnie się to oglada ale ja mam gdzieś się połamać...jesynie co to na rolkach rekreacyjnie pośmigam...

Mnie kręci jazda szybka na rolkach ,ale nie lubie jazdy wyczynowej ani na rolkach ani na deskorolce !!
Ja ze sportów extremalnych preferuję tylko MA Tricks

ooooo
też chciałem się za to wiecej zabrać, ale na zwykłym treningu czsu na to nie znajde...
I tak wolę się pomłucić w parterze

a ja i tak wole rowerki ..

gdyby nie moje konie to bym sie przezucila tylko na zjazdowke rowerowa .. swietna sprawa