12-25-2004, 04:16 AM
12-25-2004, 10:02 AM
Ja mialem na mysli raczej gotow ale moge powiedziec ze w moim miescie metalowcy sa dos tlerancyjni
12-25-2004, 10:12 AM
Ja jestem raczej
metalem i tolerancyjny jestem nie akceptuje tylko kilku rzeczy jak homoseksualizm, skrajna lewica czy neo nazistow i faszystow. 

12-25-2004, 04:29 PM
My ?tzn. kto ?ja ?mnie ludzie lubia bo nie ubieram sie non stop na czarno i potrafie z kazdym dojsc do porozumienia...
z kazdym kto ma troche oleju w glowie
z kazdym kto ma troche oleju w glowie
12-25-2004, 09:55 PM
Czyli nie ze mna
A tak w ogole to ja tu pisze co mysle co mysle i jakos mi zaden moderator jeszcze nie skasowal posta.

A tak w ogole to ja tu pisze co mysle co mysle i jakos mi zaden moderator jeszcze nie skasowal posta.
12-26-2004, 12:37 AM
No to jest kilka możliwości, LCF:
- masz zajebiście, kurewskie szczęście
- nie piszesz w 100% tego co myślisz
- piszesz to co chcą usłyszeć (Wasze poglądy pokrywają się)
- jesteś kochankiem jednego z nich :?
- nie piszesz w 100% tego co myślisz
- piszesz to co chcą usłyszeć (Wasze poglądy pokrywają się)
- jesteś kochankiem jednego z nich :?
12-27-2004, 09:56 PM
warsadal napisał(a):No to jest kilka możliwości, LCF:
Z tego co piszesz wynika, że większość użytkowników tego forum ma wielkie szczęście.
warsadal napisał(a):- nie piszesz w 100% tego co myślisz
Przepraszam bardzo, ale fakt, że ktoś nie używa wulgaryzmów przy wyrażaniu swoich opini i nie bluzga na innych świadczy o jego zakłamaniu?
warsadal napisał(a):- piszesz to co chcą usłyszeć (Wasze poglądy pokrywają się)
Czy to źle, że ludzie przebywających na tym forum nie myślą stereotypami?
warsadal napisał(a):- jesteś kochankiem jednego z nich :?
LOL
Arion
12-28-2004, 09:35 AM
Oja, wywołali nas! ;D Spieszę więc z wyjaśnieniami.
Drogi Warsadalu, nie wiem z jakiego powodu sięgasz w tym miejscu po ironię, bo moderatorzy tego forum nie mają prawa usuwania postów ze względu na ich niezgodność z własnym zdaniem. Jeżeli z taką akcją w swoim kierunku się spotkałeś, oznacza to, że złamałeś któryś z punktów regulaminu forum, który oczywiście przeczytałeś na samym wstępie tutejszej działalności i którego jesteś świadomy ;)
Drogi Warsadalu, nie wiem z jakiego powodu sięgasz w tym miejscu po ironię, bo moderatorzy tego forum nie mają prawa usuwania postów ze względu na ich niezgodność z własnym zdaniem. Jeżeli z taką akcją w swoim kierunku się spotkałeś, oznacza to, że złamałeś któryś z punktów regulaminu forum, który oczywiście przeczytałeś na samym wstępie tutejszej działalności i którego jesteś świadomy ;)
12-28-2004, 12:00 PM
To była ironia
Pozdrawiam wszystkich moderatorow 

12-30-2004, 09:03 PM
kurcze, troche głupia sprawa...bo widzisz nie wiedziałem, że tutaj jest jakis regulamin
Poważnie, nie wiedziałem, ale to nie zmienia faktu, że i tak bym go nie przeczytał 

12-30-2004, 10:39 PM
Autora tematu chyba rozczaruje mowieac ze wiekszosc moich kumpli- metali to rasisci, antysemici i antyhomoseksualni ludzie. Malo tego, czesc z nich to faszysci. Ale siebie toleruja. Az dziw bierze 

12-31-2004, 12:06 PM
Valhalla napisał(a):wiekszosc moich kumpli- metali to rasisci, antysemici i antyhomoseksualni ludzie. Malo tego, czesc z nich to faszysci.zdarzaja się i takie przypały.

12-31-2004, 12:37 PM
Phantom napisał(a):To była ironiaA ja chciałbym jeszcze pozdrowić moją babcię.Pozdrawiam wszystkich moderatorow

(wybaczcie za OT, ale nie mogłem się powstrzymać ;D)
12-31-2004, 03:05 PM
Phantom napisał(a):Jak myslicie dlaczego nasz subkultura jest najbardziej tolerancyjna chyba ze wszystkich? Patrzymy bez jakiegos obrzydzenia na np. ludzi o odmiennych kierunkach seksualnych, roznych dziwnych zainteresowaniach itd. Z drugiej strony dlaczego tak bardzo jestesmy nie tolerowani w spoleczenstwie?
Ale głupi ci Rzymianie.
12-31-2004, 04:15 PM
Yeah, stary, za ten cytat masz u mnie plusa...