Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Druga strona medalu...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Coś się autorowi pojebało. Metalowcy i tolerancja Mega lol Angry
Ja mialem na mysli raczej gotow ale moge powiedziec ze w moim miescie metalowcy sa dos tlerancyjni
Ja jestem raczej Big Grin metalem i tolerancyjny jestem nie akceptuje tylko kilku rzeczy jak homoseksualizm, skrajna lewica czy neo nazistow i faszystow. Laughing
My ?tzn. kto ?ja ?mnie ludzie lubia bo nie ubieram sie non stop na czarno i potrafie z kazdym dojsc do porozumienia...
z kazdym kto ma troche oleju w glowie
Czyli nie ze mna Big Grin
A tak w ogole to ja tu pisze co mysle co mysle i jakos mi zaden moderator jeszcze nie skasowal posta.
No to jest kilka możliwości, LCF:
- masz zajebiście, kurewskie szczęście
- nie piszesz w 100% tego co myślisz
- piszesz to co chcą usłyszeć (Wasze poglądy pokrywają się)
- jesteś kochankiem jednego z nich :?
warsadal napisał(a):No to jest kilka możliwości, LCF:
- masz zajebiście, kurewskie szczęście

Z tego co piszesz wynika, że większość użytkowników tego forum ma wielkie szczęście.

warsadal napisał(a):- nie piszesz w 100% tego co myślisz

Przepraszam bardzo, ale fakt, że ktoś nie używa wulgaryzmów przy wyrażaniu swoich opini i nie bluzga na innych świadczy o jego zakłamaniu?

warsadal napisał(a):- piszesz to co chcą usłyszeć (Wasze poglądy pokrywają się)

Czy to źle, że ludzie przebywających na tym forum nie myślą stereotypami?

warsadal napisał(a):- jesteś kochankiem jednego z nich :?

LOL

Arion

Oja, wywołali nas! ;D Spieszę więc z wyjaśnieniami.
Drogi Warsadalu, nie wiem z jakiego powodu sięgasz w tym miejscu po ironię, bo moderatorzy tego forum nie mają prawa usuwania postów ze względu na ich niezgodność z własnym zdaniem. Jeżeli z taką akcją w swoim kierunku się spotkałeś, oznacza to, że złamałeś któryś z punktów regulaminu forum, który oczywiście przeczytałeś na samym wstępie tutejszej działalności i którego jesteś świadomy ;)
To była ironia Wink Pozdrawiam wszystkich moderatorow Big Grin
kurcze, troche głupia sprawa...bo widzisz nie wiedziałem, że tutaj jest jakis regulamin Big Grin Poważnie, nie wiedziałem, ale to nie zmienia faktu, że i tak bym go nie przeczytał Smile
Autora tematu chyba rozczaruje mowieac ze wiekszosc moich kumpli- metali to rasisci, antysemici i antyhomoseksualni ludzie. Malo tego, czesc z nich to faszysci. Ale siebie toleruja. Az dziw bierze Wink
Valhalla napisał(a):wiekszosc moich kumpli- metali to rasisci, antysemici i antyhomoseksualni ludzie. Malo tego, czesc z nich to faszysci.
zdarzaja się i takie przypały.Wink
Phantom napisał(a):To była ironia Wink Pozdrawiam wszystkich moderatorow Big Grin
A ja chciałbym jeszcze pozdrowić moją babcię. Big Grin ;/
(wybaczcie za OT, ale nie mogłem się powstrzymać ;D)
Phantom napisał(a):Jak myslicie dlaczego nasz subkultura jest najbardziej tolerancyjna chyba ze wszystkich? Patrzymy bez jakiegos obrzydzenia na np. ludzi o odmiennych kierunkach seksualnych, roznych dziwnych zainteresowaniach itd. Z drugiej strony dlaczego tak bardzo jestesmy nie tolerowani w spoleczenstwie?

Ale głupi ci Rzymianie.
Yeah, stary, za ten cytat masz u mnie plusa... Laughing
Stron: 1 2 3 4 5