Nom. Choc z drugiej strony - czesto na glupie texty jedyna solution jest wlasnie cieta (nie zawsze madra) odzywka. wazne, zeby byla na tyle ostra, by jelop sie zamknal. a tak poza tym, dla mnie topic bez sensu, bo to, czy delikwent jest agresywny zalezy bardziej od tego, czy mial trudne dziecinstwo, niz od gatunku sluchanej muzyki...
Jesteście strasznie płytcy i stereotypowi . Metalowiec musi jeść koty , być agresywnym , gwałcić wszystkie staruszki i czcić szatana ... To , czy ktoś jest agresywny to zależy od charakteru i trochę moze od wychowania , a bynajmniej nie od muzyki której słucha
Okej, rozumiem ze agresja to indywidualna sprawa kazdego. Zmienie wiec troche temat- czy nie drazni was metalowiec na pokaz, w stylu ubrany w skory, ave szatan, zryjcie gowno itp. sprawy, a w domciu zdrowaski klepie?
LCF napisał(a):Okej, rozumiem ze agresja to indywidualna sprawa kazdego. Zmienie wiec troche temat- czy nie drazni was metalowiec na pokaz, w stylu ubrany w skory, ave szatan, zryjcie gowno itp. sprawy, a w domciu zdrowaski klepie?
Czegoś tu chyba nie rozumiem... :? od kiedy skóry są równoznaczne z "ave szatan, żryjcie gówno"?
Nosz kurde czy wam trzeba wszystko tlumaczyc doslownie?
Chodzilo mi o image, o stereotyp. O to ze ktos udaje groznego, szatanskiego, pluje na swietosci itp., a tak naprawde robi to na pokaz, chodzi do kosciola, pomaga starszym paniom i ma calkiem inne poglady (wiekszosc jest taka).
Cytat:Nosz kurde
Powiało grozą i agresją
Cytat:wiekszosc jest taka
Skąd wiesz że większość jest taka? Większość skąd?
Chyba mówisz o swoich znajomych bo ja jakoś nieznam nikogo takiego.
POMPUJ ROWER DLA SZATANA!
[wiem powtarzam się, ale ten tekst pasuje jak żaden inny]
pasuje idealnie

i proponuje by tym podsumowac ten topic i tym samym go zakonczyc

Zakonczyc , bo.... cipki waszego pokroju uwazaja agresję za temat tabu ??
nie... cipko twojego pokroju

Agresja to nie temat tabu, ale dyskusja już dawno zeszła na inny, który jest raczej płytki. O agresji prosze... możemy rozmawiać

hock:
Krolik napisał(a):Zakonczyc , bo.... cipki waszego pokroju uwazaja agresję za temat tabu ??
hmmm...kompleks kurdupla?
Taki sobie rzucilem z nudow temat, nie chcecie nie gadajcie.
jak najbardziej opowiadam się za agresją
dzięki dobrze wykorzystanej agresji nikt nas nie wyroluje, nie będzie z nas kpić
wpierdol to często najlepsze wyjście
pewnie teraz milion komentarzy zkrytykuje moją jakże dresiarską postawę ale dzięki temu że nie dam se dmuchać w kasze mam najczęściej to co chcę i nikt ze mnie nie drwi
niestety z typowym metalem jest inaczej
przeświadczony o tym że przemoc fizyczna to głupota, rośnie na pipke którą każdy może uderzyć, wyjebać kły czy ponabijać się z niego
Nie wiem czy wiesz, ale cele można osiągnąć w bardziej inteligentny sposób

hock:
Agresja owszem... ale w uzasadnionych przypadkach i z kontrolą