Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Agressiva
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Nom. Choc z drugiej strony - czesto na glupie texty jedyna solution jest wlasnie cieta (nie zawsze madra) odzywka. wazne, zeby byla na tyle ostra, by jelop sie zamknal. a tak poza tym, dla mnie topic bez sensu, bo to, czy delikwent jest agresywny zalezy bardziej od tego, czy mial trudne dziecinstwo, niz od gatunku sluchanej muzyki...
Jesteście strasznie płytcy i stereotypowi . Metalowiec musi jeść koty , być agresywnym , gwałcić wszystkie staruszki i czcić szatana ... To , czy ktoś jest agresywny to zależy od charakteru i trochę moze od wychowania , a bynajmniej nie od muzyki której słucha
Okej, rozumiem ze agresja to indywidualna sprawa kazdego. Zmienie wiec troche temat- czy nie drazni was metalowiec na pokaz, w stylu ubrany w skory, ave szatan, zryjcie gowno itp. sprawy, a w domciu zdrowaski klepie?
LCF napisał(a):Okej, rozumiem ze agresja to indywidualna sprawa kazdego. Zmienie wiec troche temat- czy nie drazni was metalowiec na pokaz, w stylu ubrany w skory, ave szatan, zryjcie gowno itp. sprawy, a w domciu zdrowaski klepie?

Czegoś tu chyba nie rozumiem... :? od kiedy skóry są równoznaczne z "ave szatan, żryjcie gówno"?
Nosz kurde czy wam trzeba wszystko tlumaczyc doslownie?
Chodzilo mi o image, o stereotyp. O to ze ktos udaje groznego, szatanskiego, pluje na swietosci itp., a tak naprawde robi to na pokaz, chodzi do kosciola, pomaga starszym paniom i ma calkiem inne poglady (wiekszosc jest taka).
Cytat:Nosz kurde
Powiało grozą i agresją Laughing
Cytat:wiekszosc jest taka
Skąd wiesz że większość jest taka? Większość skąd?
Chyba mówisz o swoich znajomych bo ja jakoś nieznam nikogo takiego.
Kalin napisał(a):
Cytat:Nosz kurde
Powiało grozą i agresją Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing text roku!!! Kalin, rozwaliles mnie Big Grin

a co do "zryjcie gowno" - nie wiem, nie znam...zapoznaj mnie LCF, to ci powiem... Smile
POMPUJ ROWER DLA SZATANA! Mad
[wiem powtarzam się, ale ten tekst pasuje jak żaden inny]
pasuje idealnie Big Grin i proponuje by tym podsumowac ten topic i tym samym go zakonczyc Tongue
Zakonczyc , bo.... cipki waszego pokroju uwazaja agresję za temat tabu ??
nie... cipko twojego pokroju Big Grin Agresja to nie temat tabu, ale dyskusja już dawno zeszła na inny, który jest raczej płytki. O agresji prosze... możemy rozmawiać Confusedhock:
Krolik napisał(a):Zakonczyc , bo.... cipki waszego pokroju uwazaja agresję za temat tabu ??

hmmm...kompleks kurdupla?
Taki sobie rzucilem z nudow temat, nie chcecie nie gadajcie.

Anonymous

jak najbardziej opowiadam się za agresją
dzięki dobrze wykorzystanej agresji nikt nas nie wyroluje, nie będzie z nas kpić
wpierdol to często najlepsze wyjście
pewnie teraz milion komentarzy zkrytykuje moją jakże dresiarską postawę ale dzięki temu że nie dam se dmuchać w kasze mam najczęściej to co chcę i nikt ze mnie nie drwi
niestety z typowym metalem jest inaczej
przeświadczony o tym że przemoc fizyczna to głupota, rośnie na pipke którą każdy może uderzyć, wyjebać kły czy ponabijać się z niego
Nie wiem czy wiesz, ale cele można osiągnąć w bardziej inteligentny sposób Confusedhock:

Agresja owszem... ale w uzasadnionych przypadkach i z kontrolą
Stron: 1 2 3 4