Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Światogor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Id da sie zrobic;p
Na to forum trafiłem szukając większą ilość informacji na temat światogora. I nerwy mi puściły jak zobaczyłem co ci ministranci piszą o światogorze! Hehe ktoś tam napisał czy się chce bić. No kurwa gościu jak ja mam brać cie poważnie. Hehehe. Tym stwierdzeniem tylko powierdziłem moją teze, iż jesteś małym sfleciałym dzieciakiem. Nie rozumiem axela. Kurwa gościu do ciebie nic nie było kierowane więc się nie wpierdalaj. Wiem, ze nikt nie chce z toba rozmawiac. Ja do tych osob takze naleze. Jeszcze do krzychuna: ja mam w dupie kto w co sobie tam wierzy, byle by mi nie wadzil. Ale jechowy, ktore wparowuja na chate to jest problem. A naziolem nie jestem. Honoru nie lubie bo do kolorowych nic nie mam i nie bede mial. To tak samo ludzi jak my. Takie jest moje zdanie.
Sława!
hahahhahaha dobry jesteś
ale ponapierdalać byśmy sie mogli
To jakiś podniecony szczeniak Question
omen66615 napisał(a):A naziolem nie jestem. Honoru nie lubie bo do kolorowych nic nie mam i nie bede mial. To tak samo ludzi jak my. Takie jest moje zdanie.
Sława!
To Ty jesteś jakiś satanic-pagan s.h.a.r.p.
omen66615 napisał(a):naziolem nie jestem. Honoru nie lubie bo do kolorowych nic nie mam i nie bede mial.

A to wypierdalaj stad!!!

88!

Nie inaczej!
Jaki satanic-pagan. Religia to wg. mnie kultura pozostawiona przez naszych przodków. Nie siedze w domu i nie modle sie do Peruna. ALe kultywuje tradycje naszych Ojców.
Co ty myślisz, że Słowianie chodzili i bez powodów zabijali i tępili inne ludy?
omen66615 napisał(a):Słowianie chodzili i bez powodów zabijali i tępili inne ludy?

No to chyba oczywiste ze slowianie zniszczyli wszystkich podludzi ktorzy wczesniej zamieszkiwali obecne tereny naszych praslowianskich ziem.
hegemon myslalem ze jestes powazniejszy troche. Ściero jebana. SIe kurwa czepiasz niewinnych ludzi. Fajnie jkbyś sie znalazł gdzieś w murzyńskim więzieniu. Co kurwa Adolf to jest to? Szmaciaz ktory chcial zeby Słowianie byli podwladnymi niemiec i pracowali dla rzeszy! Slowianie mili byc tylko rasa podwladna. Kurwa mac wy zjebancy! Nie wypowiadam sie juz tu bo jebie dzieciarnia. Bys zobaczył prawdziwa wojne to bys sie posral w gacie i sprzedal wlasna kobiete byli by nikt ci nie zrobil krzywdy!
omen66615 napisał(a):hegemon myslalem ze jestes powazniejszy troche. Ściero jebana. SIe kurwa czepiasz niewinnych ludzi. Fajnie jkbyś sie znalazł gdzieś w murzyńskim więzieniu. Co kurwa Adolf to jest to? Szmaciaz ktory chcial zeby Słowianie byli podwladnymi niemiec i pracowali dla rzeszy! Slowianie mili byc tylko rasa podwladna. Kurwa mac wy zjebancy! Nie wypowiadam sie juz tu bo jebie dzieciarnia. Bys zobaczył prawdziwa wojne to bys sie posral w gacie i sprzedal wlasna kobiete byli by nikt ci nie zrobil krzywdy!

Aj pierdolisz, dzieciak. A ty byś sie posrał w gacie gdyby miał to nam powiedzieć prosto w oczy.
omen66615 napisał(a):hegemon myslalem ze jestes powazniejszy troche. Ściero jebana. SIe kurwa czepiasz niewinnych ludzi. Fajnie jkbyś sie znalazł gdzieś w murzyńskim więzieniu. Co kurwa Adolf to jest to? Szmaciaz ktory chcial zeby Słowianie byli podwladnymi niemiec i pracowali dla rzeszy! Slowianie mili byc tylko rasa podwladna. Kurwa mac wy zjebancy! Nie wypowiadam sie juz tu bo jebie dzieciarnia. Bys zobaczył prawdziwa wojne to bys sie posral w gacie i sprzedal wlasna kobiete byli by nikt ci nie zrobil krzywdy!
za postawę anti-nazi plus dwa punkty, za bycie pozbawionym rezerwy przemądrzałym małolatem, minus trzy
zadam pytanie: a ty widziałeś prawdziwą wojnę?
Książe, może to Czeczen.
dlaczego przemadrzaly? poniewaz wyrazilem swoja opinie w sposob tak samo chamski jak osoby obrazajace mnie?
i dlaczego malolat?
Bo kochaniutki, pierdolisz w odpowiedni sposób dla tej grupy wiekowej. Wiesz że dzwoni ale nie wiesz gdzie.

post kwartału
Stron: 1 2 3 4 5 6 7