Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Światogor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
dobra, dobra Big Grin uważaj żebyś kiedyś szyszakiem w łep nie dostał heheeh
a po drugie to gdzie ten nasz piękny śnieg znajdziesz? Smile
Moze w lutym zima zaskoczy drogowcow Big Grin
nie no tyle czasu już minęło odkąd dałeś tu posta hegemon a ja dalej z kumplami mam niesamowitą polewkę z tego zespołu Smile
O w morde, aj dopiero teraz znalazłem ten temat Big Grin
Ale polewa naprawde niesamowita. Image mają naprawde świetny Big Grin buahahahha
A te kawałki utworów wcale nie lepsze Big Grin
aaauuuuu.............. aaaauuuuuuuu Big Grin
Sciagnijcie utwor Smak Pogańskiej Stali i poczujcie roznice:
http://free.of.pl/s/swiatogor/download/04-smak.mp3[/url]
hegemon88 napisał(a):Sciagnijcie utwor Smak Pogańskiej Stali i poczujcie roznice:
http://free.of.pl/s/swiatogor/download/04-smak.mp3[/url]

no a myślisz, że z czego my się tak polewamy jak nie ze smaku pogańskiej stali RTFL Rolleyes ahahahahahah choć reszta też jest polewna Tongue
haha tak jest biegajmy po lasach w strojach `ala tarzan, żucajmy się na motyle a w zimę budujmy iglo totemy ze śniegu, ja jestem za haha Angry
Ja sobie sciagnolem z ich stronki pierwszy lepszy kawalek - pech (albo i szczescie - bo moze inne kawalki sa jeszcze gorsze Rolleyes ) chcial ,ze byl to zwiastun jakiejs epki.Buahahahahaha co to kurwa ma byc??Straszne!!!Ja w tym metalu zaduzo nieslysze.W zwiastunie ktory ma ponad 5 jest az jeden riff gitarowy,reszta to pitu-pitu na klawiorach na poziomie- hmm szkoda gadac...
Gacek to chyba nie wiesz co mowisz- gdyby poganstwo bylo do dzisiaj religia dominujaca to naprawde watpie zeby przez 1000 lat ta religia nie ewoluowala i jestem pewien ze dzisiaj wygladalaby zupelnie inaczej niz sprzed dziesieciu wiekow.
wilk_fenriz napisał(a):Gacek to chyba nie wiesz co mowisz- gdyby poganstwo bylo do dzisiaj religia dominujaca to naprawde watpie zeby przez 1000 lat ta religia nie ewoluowala i jestem pewien ze dzisiaj wygladalaby zupelnie inaczej niz sprzed dziesieciu wiekow.

ale wytłumacz to katolickiemu przygłupowi...

A Światowy Ogór, to śmiech na sali, muzyczka weselna do kotleta. W dodatku robią konkurencję bezkonkurencyjnej Warrasze. Jak ktoś mieszka w Koszalinie, to niech ich odstrzeli.
ja wypowiadac sie nie chcialem, ale jak uslyszalem probki ze strony to nie moge odmowic sobie kilku slow komentarza i usmiechu na gebieSmile punkty za bezbledny trv image'e oraz za swietnie skomponowana "muzyke". Rosnie nastepca oslawionej juz w pewnych zakatkach tego forum Warrahy Smile
Chłopaki grają zajebistą i klimatyczną muzykę!! Są równie zajebiści jak ich teksty!!
Gdzie można zdobyć ich płyty??
Abadon napisał(a):Chłopaki grają zajebistą i klimatyczną muzykę!! Są równie zajebiści jak ich teksty!!
Gdzie można zdobyć ich płyty??

urwać ci łeb, kretynie?
już jakiś czas temu ściągnąłem troche ich muzy ze strony... słychać że się starają, ale niestety nie wychodzi :? słuchanie tego jest męczące, a już tytuły typu "las, nasz dom", nie no sorry :?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7