Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Światogor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
osssssssssstro.
omen66615 napisał(a):Mozesz wypowiedzieć się i koniec, ale nie obrażaj, bo nie masz nawet 1/4 wiedzy,

Jebaj tych pozerów,ja ich tępię od dawna. S to ciekawa kapela,ale nie do końca potrafię podpisać ic przesłania pod jakąś konkretną ideologię. Mógłbyś tu w wolnej chwili napisać coś więcej??
omen66615 napisał(a):15 to nie wiek. Twój stary to śmieć, skoro jesteś jego synem! Jak można śmiać się z takiego zespołu. Na jaki chuj obrażasz katolu! Nie lubisz- NIE SŁUCHAJ!!! Mozesz wypowiedzieć się i koniec, ale nie obrażaj, bo nie masz nawet 1/4 wiedzy, której oni posiadają! Słuchaj sobie komercyjnego dimmu borgin i NIE OBRAŻAJ prawdziwych artystów. Skad taka agresja i nietolerancja do kogoś, kto ci nie zawinił?

SŁAWA NASZEJ PRAWDZIWEJ WIERZE!
wpojerdul
Do Krzychun bo reszta sie nie liczy.
Światogor gra pagan metal z elementami folku. Ale uważają, że teksty są najważniejsze. Śpiewają o słowiańskim życiu,wojnach,powstaniach antychrześcijańskich jaki miały miejsce w w latach 30. XI wieku w Polsce. Mowią również o tym, jak narzucona wbrew woli zachodnia wiara wyniszczyła kulturę Słowian. Ich teksty są przemyślane, spójne oraz co najważniejsze po Polsku. Jestem zwolennikiem ich pierwszej płyty: Pan Połaci Ziem Pomorskich , bo druga nie ma tego klimatu, który czuć w wyżej wymienionym wydawnictwie.

Sława!

do KinderTruPedałów
Fuck Off And Die!
"Tym co rodzimej tradycji wciaz wierni" wlasnie slucham....na prawdę muzyka nie bylaby zla, ale mogli te elektronike wrzucic bardziej przekonujaca...a brzmi jak midi...kojarzy mi sie z Dark Inversion z Bulgarii...no i wokal ....moglbybyc ladniej nagrany....przynajmniej tyle...sama koncepcja zespolu nie jest mi obca i pochwalam...nie mam plyty , ktora ty tak zachwalasz:/....
omen66615 napisał(a):Do Krzychun bo reszta sie nie liczy.
Światogor gra pagan metal z elementami folku. Ale uważają, że teksty są najważniejsze. Śpiewają o słowiańskim życiu,wojnach,powstaniach antychrześcijańskich jaki miały miejsce w w latach 30. XI wieku w Polsce. Mowią również o tym, jak narzucona wbrew woli zachodnia wiara wyniszczyła kulturę Słowian. Ich teksty są przemyślane, spójne oraz co najważniejsze po Polsku. Jestem zwolennikiem ich pierwszej płyty: Pan Połaci Ziem Pomorskich , bo druga nie ma tego klimatu, który czuć w wyżej wymienionym wydawnictwie.

Sława!

do KinderTruPedałów
Fuck Off And Die!

Ok,dzieki za rozwinięcie tematu, Sam moze wolnej chwili zajmę się tepięniem chrzescijan dołączając do jakiejś bojowej organizacji.

Tym czasem - Sława!
życzę wam razem szczęścia

Cytat:do KinderTruPedałów
Fuck Off And Die!
bijesz sie?
Pewnie pierwszy skacze na gołe klaty.
Ksiązże,spierdalaj podawać księdzu eucharystię.Głupi katol.
Omen,chciałbym żebyś wyraził swoją opinię o moim i kumpla pomyśle. Mamy zamiar stworzyć bojówkę,która tępiła by jechowych,ich nienawidzimy szczególnie.Mój kumpel jest wielkim fanem Honoru. Ma w pokoju plakat własnej roboty,nosi Szczerego zdjęcie w portfelu etc. Straszny fanatyk,jechowych znienawidził kiedy mu sie kurwy wjebały na chatę. Miał 7 lat i był sam w domu,zapukali do drzwi i widząc,że dzieciak jest sam zrobili mu wlot. Wynieśli chuje telewizor i kasę i poszli. Mamy ochotę wytępić jechowe kurwy robiąc im w grupie kilka wlotów na chatę. Co o tym myślisz?
Boska Sprawiedliwość dosięgnie waszych serc jebane pogany! pozabijam was i skopie jak zdechłe gówno!
omen66615 napisał(a):Ale uważają, że teksty są najważniejsze.

O to! to! Od dawna zreszta pisza na forum ze strona ideolo to podstawa. Tyle tu na forum jest sporo spedalonych fanow behemocz.

omen66615 napisał(a):Śpiewają o słowiańskim życiu,wojnach,powstaniach antychrześcijańskich jaki miały miejsce w w latach 30. XI wieku w Polsce. Mowią również o tym, jak narzucona wbrew woli zachodnia wiara wyniszczyła kulturę Słowian.

W tym klimatach to zarzuc Blasphemous Sadist i poczuj moc. Na nowej plycie sa wylacznie klimaty pagan bm, wokale ponoc mieli nagrywac w lesie. Zreszta na forum wrzucilem kiedys wywiad ktory z nimi zrobilem.

Sława!

do KinderTruPedałów
Fuck Off And Die!

A wypierdalaj knypku do swoich pogańskich lasów a nie siedzisz na tym pozerskim forum.
A chrzczony kurwiszczu jesteś ? czy twoi starzy to leśne trolle ?
Następna jechowa menda.
O nim mówisz ? dobra już wiem ;P
Hallvard napisał(a):nie mam plyty , ktora ty tak zachwalasz:/...
to od kogo pozycze? Sad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7