Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: "Black metal" inaczej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
hehe no niestety ta "kapela" to nie żarty <buahahaha>. nie radzę ściągać mp3 grozi wiazdem radia maryja na chate:p z prorokiem rydzykiem na czeleTongue
heh te foty to sobie chyba w kolku oazowym w swojej parafii strzelil.ciekawe czy w takim stroju nawraca ludzi i chodzi do kosciodola Big Grin
hehe black metal to walka, więc pompuj rower dla szatana Wink
van napisał(a):hehe black metal to walka, więc pompuj rower dla szatana Wink
chyba wojna Tongue
wolny napisał(a):Ja sie na serio pytam... Big Grin
ja bym sie na twoim miejscu nie przyznawał
Tego no, do "wolnego"... Hmmm. No nie zlinczuję cię, bo to forum internetowe , ale po tym "tekstów nie wypada słuchać", to masz ode mnie szczere "wypierdalaj do kościoła".
I to nie dlatego, że ci się teksty nie podobają. Jeśli myślisz sobie że to jest "złe" bo ma takie a nie inne teksty, to jesteś w błędzie. Muzyka tez jest "zła", agresywna, brutalna i nawet jeśli będa ci drzeć ryja o żydzie przybitym do dwóch desek, to i tak uczucia jakie to darcie w tobie wywoła będzie negatywne. Tekstto rzecz wttórna, ale muzyka która go dopełnia zawsze jest zła ( w przypadku metalu oczywiście ). Mam nadzieję, że wyraziłem sięjasno misiu.
jak ci sie nie podoba mayhem to se kurwa arki noego posłochaj
:!:
MayheM- From the Darkest Past (zero treści )
Kuuuuuuurwaaa.No łeb boli od takiego tematu.Mówiąc krótko: black metal nie powiązany ze złem,diabłami itd. może W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-Ć.
BM nie powiązany ze złem itp. to nie BM...temat należałoby zamnknąć!
a NSBM ?! Dla mnie BM to po prostu zasluzona prowokacja wobez religii sensus stricte.Jest to okazanie buntu wobec slabel jednostki ludzkiej. Jest wiele kapel spiewajacych o nienawisci do Islamu itp...Nie tylko o Szatanie, Szatanie, Szatanie......
Ale jakiśtam granic musi się trzymać.Jakby nagle zaczęli ryczeć o ciężkim życiu na ławeczce pod blokiem to co? Smile
to oi! by byl xD
raf667 napisał(a):Kuuuuuuurwaaa.No łeb boli od takiego tematu.Mówiąc krótko: black metal nie powiązany ze złem,diabłami itd. może W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-Ć.
Tak więc, zeby zakonczyc wreszcie ten debilny temat podaje link do strony, ktora traktuje o pseudo blak metaluhttp://www.unblack.kdm.pl.
Pojebane to wszystko.
Stron: 1 2 3 4 5