This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

zobaczcie to:)))

ups..dzialaja..ale strona i tak jest taka jak napisalam wyzej Big Grin
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

wspaniałe Smile brawo, brawo Big Grin
Odpowiedz

[Obrazek: golab2.jpg]
ten ptaszek chyba robi kupke Confusedhock:
Odpowiedz

pragne tylko stwierdzić że strona świadczy o jej autorze nawet niepostarał się ustawić kodowania na polskie znaki Tongue Laughing
Zapomniałem, że od kilku lat
Wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
W stu tysiącach jednakowych miast
Giną jak psy
Odpowiedz

Cytat:http://www.maybelogic.org/chaosun.jpg

bardziej wymiotuje
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Cytat:(spis wykonany na podstawie tekstów, okładek płyt/kaset, zachowania na scenie, wideoklipów, wypowiedzi dla czasopism, artykułów odnoszących się do sposobu życia wymienionych wykonawców)

To mnie rozjebało...

To ja na podstawie zachowań księży: Jankowskiego i Paetza stwierdzam, że kościół jest instytucją nawołującą do pedalstwa, pedofilii oraz molestowania seksualnego, w dodatku jawnie bądź skrycie łamiącą wszelkie przykazania Boże.

EDIT: Wpisalem się do ich Księgi Gości... mój wpis jest sześćset sześćdziesiąty szósty:

Cytat:Książka gości należy do serwisu: OAZA W MAKSYMILIANIE

Księga założona: 15.03.2003.
Zawiera 666 wpisów, w tym 0 aktywnych.
Księga była odwiedzana 3653 razy.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

MasterGrucha napisał(a):Ja bym tam zamiast palić płyty, koszulki itp. spalił gościa który to napisał Mad
Kto jest za ???

Ja jestem jak najbardziej za. A co do tekstów zawartych na stronie, to żal je czytać... :?
Odpowiedz

Crying or Very Sad Laughing Żalosne to i bardzo obrzydliwe... zwłaszcza że ,,spalić coś z dala od domu'' chyba już nawet żadnym chrześcijaństwem zalatuje, ja wam mówię ktoś napisał to dla żartów!!! Tongue Laughing
Odpowiedz

Wszystkie "zagrozenia" z tej stronki sa super. Szkoda, ze to juz tylko mirror i stronka sie nie rozwija, moze by cos jeszcze fajniejszego z czasem doszlo Sad

Tak sobie czytam zagrozenia okultyzmu... "Kosciol Swiadkow Jehowy" i "Kosciol Zielonoswiatkowy" to raczej nalezy rozumiec jako "rzecz" a nie "praktyke", prawda? Jesli tak, to nalezy je palic Wink
Glupcow znajdziesz wszedzie. Subkultura moze byc jedynie sposobem, w jaki ich glupota bedzie sie objawiac.
Odpowiedz

http://www.af.com.pl/numery/af-01-02/metaldlaboga.html

Może zmiana klimatów? Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Nalafein napisał(a):http://www.af.com.pl/numery/af-01-02/metaldlaboga.html

Może zmiana klimatów? Big Grin Big Grin Big Grin
Większość z Was twierdzi, ze te kapele są syfne... ja nie skomentuję, nie słyszałem jeszcze żadnej z nich. Jestem wierzący, choć nie jestem katolikiem (mój Bóg różni się nieco od tego "kościelnego") i ogólnie z metalu słucham najwięcej thrashu...
Odpowiedz

Cytat: http://reidler.cjb.net/nightwalker/fun/s...e/oaza.htm

Pink Floyd, Elvis, Janis Joplin, Guns'N'Roses, Linkin Park, Nirvana, YES, The Who, The Clash , R.E.M i o dziwo POD, zespół, który otwarcie przyznaje, ze śpiewa dla chwały Bozej. To tylko niektóre z kapel i wykonawców antychrześcijańskich i satanistycznych... Ręce opadają.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Szkoda słów, można się tylko z tych biednych ludzi, którzy to piszą pośmiać ;D.
Odpowiedz

No comments 8) od dzisiaj Led Zeppelin,Janis Joplin i Linkin Park to antychrześcijanie i sataniści hell yeah!! Laughing
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Że nie wspomnę o Alice Cooperze, który podobno pije mniej alkoholu, niż jakikolwiek ksiądz...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości