• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wisiorek z Alchemy Gothic

The Stig napisał(a):tu prawie wszyscy są trve - poza małymi wyjątkami ;>
No nie - ja nie jestem tru bo sram na metal.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):
The Stig napisał(a):tu prawie wszyscy są trve - poza małymi wyjątkami ;>
No nie - ja nie jestem tru bo sram na metal.
Właśnie poprzez takie teksty, czasem myśle o Tobie jako o tru-debilu ;) Przedstawiasz nieco inny rodzaj tru ludzi, niemniej jednak jesteś splamiony znamiem tru osobników.
Odpowiedz

Dziecku znudzilo sie na forum filipinki i przybylo na to forum by miec zazalenia, ze jest dresem? o.O

BTW, ja sram na gaz, moze ty jestes inny ale coz
Odpowiedz

a przed wszystkim jestem tru napięty swoim wizerunkiem jaki tu tworzę
Odpowiedz

Fakolpet napisał(a):Dziecku znudzilo sie na forum filipinki i przybylo na to forum by miec zazalenia, ze jest dresem? o.O

Ok, niech ci będzie ziom, jestem dresem. I co z tego? Mam zajebisty nowy dres adika, kozackie białe skarpety Active, nóweczki najeczki i 3mm na głowie. A ty jesteś czarnuchem z pierścieniem Nekromanty. No kurwa, masz rację, wymiękam przy tobie.
W takim razie dużo elo, pozdro szejset 3m sie ziom i narra
cięzkie satanodresiarskie p6z6r6
Odpowiedz

Ja też chcę być dresem :/
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

Być dresem...
To proste - musisz ubierać się modnie (czytaj: mieć jeden dres za trzysta złotych w którym zapierdalasz non-stop, tylko pierzesz go przy sobocie), dbać o fryzurę (czytaj: mieć wyżelowane włosy - co z tego że obcięte na 5 mm, żel musi być. I najlepiej jakiś droższy, z efektem mokrych włosów albo coś, w ładnej kolorowej tubce, żeby ziomy widziały. Normalnie codzień rano i tak szpachlujesz czerep tym "ultra super strong clear gel" za trzy blaszki w kiosku), zajebiste adisie albo najeczki na sprężynach - hit ubiegłego sezonu letniego (czytaj: te, na które ciułałeś całe dwa lata i zapierdalałeś w poprzednich - starych i rozjebanych), świetne białe skary, niezależnie od koloru spodni/butów (pamiętaj: skarpety też muszą być adidaska. Mogą być ewentualnie Active, o połowę tańsze i też na "A". 3 pary, używane w cyklach; patrz opis dresu), jakis kuty kajdan albo kete na szyi - im tłuściej tym lepiej (najlepiej kupować na bazarach, od złodziei albo złom od jubilerów. Lepiej srebro, bo jest tańsze - zawsze możesz powiedzieć, że nie lubisz złota), wypasiony telefon komórkowy na który rwiesz laski na poziomie, bo jestes bogaty madafaka (czytaj: telefon, który Twój stary kupił w promocji za złotówkę z abonamentem. Teraz musisz płacić z bólem za abonament te pięć dych miesięcznie. Bo używasz i tak numeru na kartę, żeby jakos powiązać koniec z końcem), musisz też odstawiać ciężką gangsterkę, hwdp i w ogóle (czytaj: siedzieć na ławeczce/murku/czymkolwiek z jakimiś konkrentniejszymi typami, robić z siebie debila, nic nie mówić i być traktowanym jak powietrze. Ważne, żeby cię ktoś z nimi widział. Poza tym musisz być dumnym jak spisuje cię policja i opowiadać o tym niesłychanym wydarzeniu ze czterdzieści razy), łajdaczyć się furą po mieście z ziomami, wozić nią laski itp (czytaj: pożyczonym od starego jednego z kumpli starym dwudziestoletnim poloneziakiem. Zrzutka na wachę po trzy złote, tankujemy za dziewiątaka na stacji), śmigać na dyskoteki i znać się na dobrej muzyce (czytaj: latać do najgorszych dyskotek, w których typy nabuzowane koksem tańczą bez koszulek, są jakies klatki i rurki na których tańczą pijane małolatki, są jakieś fontanny i inne badziewie. Co do muzyki - zassane z netu Manieczki v 2004), znać się na sprzęcie audio (czytaj: musisz dać się namówić na kupno na bazarze głośnika do samochodu na którym jest napisane "1000 vatt" i narysowana amerykańska flaga).
Poza tym musisz po prostu nie być lamusem, trzymac się sztywno, głośno przeklinać, komentować urodę pań w prostych i głośnych słowach, wyzywać ludzi od brudasów i być zadziornym i odważnym (gdy jesteś z pięcioma kumplami rzecz jasna).
Tyle, taki lajfstajl jest łatwy; sama przyjemność.
Ask me.
Odpowiedz

Książe współczuje Ci Laughing
Odpowiedz

Żelik mam, włosy dość krótkie, adidasy wyniosły mnie 3 stówy, od brudasów wyzywam wszystkich, komórę mam zajebistą, swego czasu siedziało się pod blokami i wyzywało policję (2 mandaty i jedna sprawa w sądzie :f). Jestem półdresem ;/ teraz tylko fura, dresik, kajdan i głośne darcie mordy 'ło kurwa ale zajebista szpara' :/
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

Fakolpet napisał(a):Dziecku znudzilo sie na forum filipinki i przybylo na to forum by miec zazalenia, ze jest dresem? o.O

o chryste jaki debil hahahahahahahaha Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

The Stig napisał(a):Książe współczuje Ci Laughing
Jesteś królem stary. Królem kiełbasy podwawelskiej.
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):
The Stig napisał(a):Książe współczuje Ci Laughing
Jesteś królem stary. Królem kiełbasy podwawelskiej.

wolę śląską Laughing
Odpowiedz

krakowska najlepsza.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):krakowska najlepsza.

też nie jest zła Wink
Odpowiedz

kurwa, rozmow o kielbasie to tu jeszcze nie bylo Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz