- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Jakiś czas temu kupiłam wisiorek z Alchemy Gothic (Miał coś jakby lusterko powleczone pajęczynką, obwiedzione pnączem z kolcami, na dole pomiędzy dwoma czaszkami miał różę a nad lusterkim znajdował się różowy kamyk)
Niestey zgubiłam go na koncercie 2 dni temu i zastanawiam się czy jeszcze będę miała możliwość go ponownie kupić, bo niestety na dzień dzisiejszy w ofercie sprzedarzy waszego sklepu nie ma go...
Chciałabym się dowiedzieć czy jakiś podobny temu z mojego opisu jeszcze się pojawi w asortymencie sklepu... będę wdzięczna za wszelkie info.
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nie wiem co wy wydzicie w tym Alchemy Gothic, przecież te wyroby są kiczowate i po pewnym czasie czernieje wszystko. Lepiej wydac te pieniądze u jubilera i kupić sobie coś, ale lepszej jakości.
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
KAŻDA biżuteria e srebra, pewteru ipt. po pewnym czasie czernieje. Sposób na to jest prosty: czyszczenie sodą oczyszczoną (kupisz to w każdym spożywczaku), o czym zresztą już gdzieś pisałam.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Wszystko ok, tylko za jaką cene są te wyroby, np. za 50zł to sobie kupie coś ze srebra (np. pierścień) i nie będe musiał czyścić i wiedaomo jakiej jakości ten wyrób bedzie. Nie ma się co oszukiwać, szkoda kasy na ten kicz z Alchemy Gothic.
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
@ Ghost: Srebro też śniedzieje
Co do AG: po części się zgadzam, ceny chore, ale czasem trafiają się jakieś ciekawe wzory.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
- Liczba postów:
- 2,081
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie pomyłką jest już samo porównywanie srebra i jakiś dupereli o 'ładnych' wzorkach.
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
Skoro Rene ma racje to na chuj sie wczesniej zachwycałes srebrem ?
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ja się nie zachwalam tylko uświadamiam, jaka jest różnica między pożądnym wyrobem ze srebra, a tym kiczem z AG.
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
ale kogo to kurwa obchodzi ? ze srebra nie skołujesz sobie takich dzieł jak AG z pewteru. Poza tym srebro sie świeci i czasem chujowo wygląda, natomiast pewetr wygląda naturalnie.
- Liczba postów:
- 2,081
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
^Kurwa..z Wami to normalnie Dzień Świra ;p..
Do tematu: Powiedzmy sobie szczerze,AG nadrabia tylko i wyłącznie marką.Dbałość o wykonanie wyrobu znikoma,materiał do du**,cena wysoka..W ogóle nie rozumiem czym tu się zachwycać.Jak dla mnie to typowa,zrzerająca żywcem napalonych nastoletnich gotów firma,oferująca wielki syf za dużą kase.Swoją drogą tylko pogratulować sprytu i polityki AG.Ale to tylko moje zdanie..
Edit:Stiguś pierniczysz ; ).AG to dupa nie wzornictwo,ze srebra można teraz skołować takie cuda,że mała głowa,trza tylko wiedzieć gdzie szukać ;>.A jeśli już ma się aż takie wymagania zawsze można zapukać do grawera.Co zaś tyczy się 'świecenia'..srebro jest też oksydowane,czyż nie?