• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiecej zespolow

Koszulki Isis, chociaz jedna...ale zeby byla
Odpowiedz

Nom wincy Kreatora, wincy Vadera i Slayera (mały wybór bluz..) wincy rozmairów Xl a także S
no i jeszcze bezrękawniki by się przydały !
To tyle :?
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Nom wincy Kreatora
popieram, tylko rozmiar S poproszę ;}
Odpowiedz

To takie rozmiary się jeszcze sprzedają Big Grin ?
Come on god, answer me: Why are the innocent dead and the guilty alive? Where is justice, where is punishment? Or have you already answered, have you already said to the world: Here is justice, here is punishment - here, in me...
Odpowiedz

Turbo! Marzy mi sie koszulka Turbo no i AC\DC - Razors Edge
Odpowiedz

Headbanger napisał(a):zdecydowanie wiecej Sepultury [koszulki], Soulfly, Motorhead
Tak i jeszcze:
Dies Irea, Coma, KSU, Ocean, AC/DC Angry , (więcej!), IN FLAMES
Odpowiedz

A eski się sprzedają, bo i ja bym kupił takowy rozmiar :>
Odpowiedz

Przydało by się coś "casualties","kovenant","Element Eighty"...no ale jakby coś "casualties" było to bym był bardzo scensliwy Tongue
Odpowiedz

rzućcie coś z Sorcererem, bo nie chce mi się samej tworzyć!
Odpowiedz

więcej zespołów grających DOOM METAL i GOTYK (Within Temptation, Nightwish i inne cukiernice podane na srebrnej tacy, które zna każda 12 latka dzieki MTV nie liczą się, a Evanescence to nie gotyk), bo tyle ich jest że...

Szczególnie o My Dying Bride (wiekszy wybór... i pozbądźcie się logo Peaceville z pleców koszulek/bluz "The Angel And The Dark River" Evil or Very Mad ), Lacrimas Profundere, Theatre of Tragedy i Artrosis bardzo bym prosił

Jeszcze fajnie by było jakby sie pojawiło coś z industrialu, a szczególnie zespołu Velvet Acid Christ (Z tego co wiem sporo fanów sie znajdzie tu i tam, a jako że nie mają przedstawiciela handlowego na terenie Europy to możnaby stworzyć niezły interes Big Grin, bo w trosce o swoje portfele i o dobre polskie tanie wina (ktore maja termin ważności, więc muszą schodzić w regularnym tempie), zza oceanu ludzie raczej nie zamawiają :?)
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka
Odpowiedz

gRuchot napisał(a):więcej zespołów grających DOOM METAL i GOTYK (Within Temptation, Nightwish i inne cukiernice podane na srebrnej tacy, które zna każda 12 latka dzieki MTV nie liczą się, a Evanescence to nie gotyk), bo tyle ich jest że...

Szczególnie o My Dying Bride (wiekszy wybór... i pozbądźcie się logo Peaceville z pleców koszulek/bluz "The Angel And The Dark River" Evil or Very Mad ), Lacrimas Profundere, Theatre of Tragedy i Artrosis bardzo bym prosił
Oj, popieram, poieram. Ze swojej strony dorzucę jeszcze Dreadful Shadows, z MDB szczególnie "Turn Loose the Swans", więcej Katatoni, Amaran (jeśli wogóle takowe wyprodukowano).
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):
moocker napisał(a):To ja proszę o coś Tristanii Smile
i Switchblade Symphony.
taa racja! i jeszcze cos kapeli PENUMBRA, ASGAARD (PL), The Sins Of Thy Beloved, Esqarial(PL) Mad
Odpowiedz

przydało by sie tez troche bluz i koszulek Sonata Arctica wiecej helloween,bluz accept no i naszego Kata by sie tez wiecej przydało,a po za tym jeszcze wiecej płyt np:bardzo chętnie bym sie zaopatrzył w płyte Kata a takową teraz ze swieca szukac Sad (mysle ze którys z Adminów to czyta ) Big Grin Question
Odpowiedz

STRAPPING YOUNG LAD !!! 8)
Odpowiedz

To może i ja dorzucę coś od siebie...

->Dies Irae
->Frontside
->Defekt MuzgÓ

To takie najbardziej pilne. Z czego trzeba zaznaczyć, żeby były to rozmiary "S" albo "M"! Takie rozmiary naprawdę schodzą, w końcu laski też chcą się obnosić ze swoim zespołem! A z tych damskich co są o ofercie to cinszko..conszko..
omfg
Odpowiedz