06-06-2005, 03:29 PM
Ja dzisiaj miałam dziwny sen... Może najpierw coś wyjaśnie, zeby było wiadomo o co chodzi
Na wf-ie układamy jakieś durne tańce ostatnio, a na technike już od ponad miesiąca nie przyniosłam kwiatów z bibuły i nie mam jeszce żadnej oceny
Śniło mi się, ze razem z moimi dwiema koleżankami weszłyśmy do jakiejś długiej sali i tam wf-ista kazała nam pokazać taniec, a ja miałam jakąś torbę i z niej mi wystawały trzy czarne róże z bibuły, z czarnymi liśćmi i z czarnymi łodygami. A ona na nie spojrzała i zaczeła mówić, że jak nie dostaniemy za nie piątki, to zaważy to naszej karierze aktorskiej i że mamy z nimi tańczyć, ale i tak nam postawi jedynkę czy coś takiego. Kolejny durny sen...
Na wf-ie układamy jakieś durne tańce ostatnio, a na technike już od ponad miesiąca nie przyniosłam kwiatów z bibuły i nie mam jeszce żadnej oceny
Śniło mi się, ze razem z moimi dwiema koleżankami weszłyśmy do jakiejś długiej sali i tam wf-ista kazała nam pokazać taniec, a ja miałam jakąś torbę i z niej mi wystawały trzy czarne róże z bibuły, z czarnymi liśćmi i z czarnymi łodygami. A ona na nie spojrzała i zaczeła mówić, że jak nie dostaniemy za nie piątki, to zaważy to naszej karierze aktorskiej i że mamy z nimi tańczyć, ale i tak nam postawi jedynkę czy coś takiego. Kolejny durny sen...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "

. Na historię przyszedł wystawiać oceny nauczyciel, który już mnie nie uczy. Kłóciłem się z nim o 5, ale w końcu się poddałem. Później jak wychodzę z klasy, owy nauczyciel, zmienił się w osiedlowego wariata
i zaczął się opętańczo śmiać
. Niezła schiza.....
![[Obrazek: Witos.png]](http://publicamp.org/usr/Witos.png)
![[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]](http://img239.imageshack.us/img239/3684/niekarmt10gq.jpg)

Chociaż ostatnio troszkę lepiej jest.Jeśli już mam jakiś sen,to przeważnie miły,najczęściej jestem gdzieś ze swoją dziewczyną,chociaż raczej spokojni jesteśmy to i tak jest fajnie
Za to przyjemnym snem było to,że latam-latałem siłą woli i czułem jak to robię-super