• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

URGH! ARGH!

Sarna napisał(a):Więc tak... założyłbym nowy temat, kolejny który zaśmiecałby nasze wsapaniałe niezaśmiecone forum Tongue ale nie! Posatanowiłem wykazać się resztkami patriotyzmu forumowego i zadać to pytanie tutaj... Wybieram się do Łodzi i chciałem zwiedzić jakieś sklepy z odzieżą wojskową tudzież sklepy z koszulkami i naszywkami, czy cóś... Jak wiecie dajcie znać, bo w sumie to ja jutro jade...
Przy placu Dąbrowskiego jest sklep ze stuffem wojskowym, jak będziesz tam to zapytaj sie jakiegoś straganiarza to Ci pokarze gdzie.
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

I nie zaglądaj na Piotrkowską 56 ...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

chłopie, zaruchaj coś wreszcie
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Są ważniejsze rzeczy do roboty przyjacielu... A Ty widzę, że wpadłeś w sidła. ROTFL

Odpowiedz

Wpadłem w sidła? To dopiero zabawne...
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Są ważniejsze rzeczy do roboty przyjacielu... A Ty widzę, że wpadłeś w sidła. ROTFL
Kisiel, odpierdol się z łaski swojej bo to już nawet zabawne przestało być, ok ziom?
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

kisiel juz chyba nie jest zajebisty
Odpowiedz

Istny
Laughing Laughing Laughing Laughing
rulezzzzzz
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Kisiel, odpierdol się z łaski swojej bo to już nawet zabawne przestało być, ok ziom?
Sorry laska... Myślałem, że jesteś TRV suką na usługach mr S., a tu widać, że potrzeba Ci chusteczek do noska i pocieszenia w ramionach (pluszowego) misia. Z Irlandii. Angry
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kisiel juz chyba nie jest zajebisty
Spostrzegawcza to Ty nie jesteś...
Valhalla napisał(a):Istny rulezzzzzz
Jak wyżej...

Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Sorry laska... Myślałem, że jesteś TRV suką na usługach mr S., a tu widać, że potrzeba Ci chusteczek do noska i pocieszenia w ramionach (pluszowego) misia. Z Irlandii. Angry
Czyli zamiast się po prostu odpieprzyć będziesz robił jakieś podjazdy i wylewał żale na forum, yap?
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

"BUAAAAAAAAAHAAAAAAAAHAH"

Odpowiedz

Kisielku rozumiem- nieszczęśliwa miłość, te sprawy, każdy to kiedyś przeżywał. Ale bądź tak dobry i wypłacz się w poduszkę. Nie musisz w każdym temacie dawać wyrazu swojej fustracji.
EOT.
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):
Sobota napisał(a):Po grzyba komu glany ? W lato w nich za ciepło ,w zime za zimno. Jak dla mnie maksymalnie kijowe buty.
A sam to nie nosiłeś swoich "śniegobiegów" ? Surprised

Śniegobiegi to jest kult z lat 80 i racz się od nich odpierdolić ;]. Szkoda ,ze mi się rozjebały Sad (dosłownie to podeszwa mi odpadła od buta Sad ).
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Cały ten offtopowy dialog wskazuje jedynie że Kisiel i jakakolwiek resztka jaj to dwa, bardzo odległe od siebie tematy.
Odpowiedz

Cytat:Przy placu Dąbrowskiego jest sklep ze stuffem wojskowym, jak będziesz tam to zapytaj sie jakiegoś straganiarza to Ci pokarze gdzie.
To gdzieś niedaleko Teatru Wielkiego? Jak dobrze pójdzie to w ten weekend się wybiore.
bu...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.