• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony browar

Ja rowniez, chociaz zauwazylem ze piwem to sie raczej w moim przypadku nie da najebac, bo zanim wypije za duzo to mi po prostu przechodzi ochota na to aby pic dalej. Dla mnie optymalne to 3-4, w zaleznosci od nastroju (czasem 2 jak mam kiepski humor i nic mi ise nie chce).
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

=Sat= napisał(a):ja lubię sie zdrowo najebać. nie ma co.

Big Grin Ja też , ale nie po mojej ostatniej przygodzie , nie pijam już jak jestem na rowerze.Podczas "powrotu" z drobnej libacji , jadac na rowerze miałem drobny wypadek ,złamany nos , rozwalone ręce i nogi ,stara mnie w domu nie poznała . Laughing
Ale ogolnie browary rządzą ,nie pijam wlaściwie nic innego , 6 , 7 to liczba optymalna Big Grin
Odpowiedz

6 to ja raczej nie wypije, bo po prostu przy piatym trace smak i w zasadzie ochote na picie tego. Piwo jest dobre w smaku, ale nie do najebywania. Do najebania najlepsza jest wodka.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Cytat:Do najebania najlepsza jest wodka

Żubrówka z sokiem jabłkowym Laughing Albo wsciekłe psy Big Grin
Do you feel what I feel,
see what I see, hear what I
hear, there is a line you must
draw between your dream
world and reality...
Odpowiedz

dobrego piva nigdy za wiele Smile po pieciu jest w sam raz Tongue co do vodki to staram sie nie pijac, bo niezbyt ja lubie, a jak cos to jakas wisnioweczke. wchodzi jak w maslo Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Skoczek napisał(a):

ee tam jak się najebać to lepiej już spirolem, a piliście kiedyś ślepe psy? Tongue Big Grin Surprised
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Ja zazwyczaj jak coś pije to nalewki - dobre, bo tanie Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
Skoczek napisał(a):

ee tam jak się najebać to lepiej już spirolem, a piliście kiedyś ślepe psy? Tongue Big Grin Surprised

szpirol niesmaczny jest Smile w ramach prezentu na 18-stke dostalem troche tego specyfiku specjalnie przyzadzonego, nazwanego pieszczotliwie "Raketa" Tongue ...po jednej 50-tce tego zabojczego dziadostwa nastapil odruch wymiotny i juz wiecej nie tykalem Smile chociaz na wiosce obok, koledzy wytwarzaja bardzo smaczna wodeczke ze szpirolu zza wschodniej granicy- nia nigdy nie pogardze- rozne smaki i zawartosci alko wiec do wyboru, do koloru Smile alez sie rozpisalem- koniec OT Tongue- o piwie mialo byc Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

"Nalej szybciej bo się ściemnia."
I never loose my might!
Odpowiedz

Najlepiej sobie walnąć 6-8 kieliszkoof Bolsa ze znajomymi... Humorek jest, zero rzygania Smile
Odpowiedz

dobre wino jest dobre bo jest dobre i tanie
Wina do najebania sie są najlepsze!!
Odpowiedz

a ślepe psy piliście kiedyś? Big Grin Laughing
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

heee? Big Grin
ja tylko wodke SYBIR Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Fajna akcja ostatnio była na imprezie...

Kończą się trunki, koledzy wybierają się do sklepu całodobowego, wchodzą (kompletnie najebani) i jeden z nich mówi:

- Ekhm... ekhm... jaka jest najtańsza wódka?
- Niagara, 18zł/0,5l.
- Ekhm... to my poprosimy dwie Smile
Odpowiedz

3ld4r napisał(a):Fajna akcja ostatnio była na imprezie...

Kończą się trunki, koledzy wybierają się do sklepu całodobowego, wchodzą (kompletnie najebani) i jeden z nich mówi:

- Ekhm... ekhm... jaka jest najtańsza wódka?
- Niagara, 18zł/0,5l.
- Ekhm... to my poprosimy dwie Smile

NO NIE, meeegalol, bueheheheheh !!!! Kurna, o co chodzi? Rolleyes
Odpowiedz