• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Top 5 Thrash!!

Na dzień dzisiejszy:

Coroner
Testament
Forbidden
Sacred Reich
Mekong Delta

A dalej: Voivod, Megadeth, Slayer, Annihilator, Vio-lence, Anthrax, Exodus, Metallica, Pantera i inni.
Odpowiedz

Metallica (kiedy byli normalni Wink )
Coroner
Sadus
Slayer
Sepultura
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Metallica (kiedy byli normalni Wink )

Normalni w jakim sensie?
Odpowiedz

Kiedy grali Thrash, a nie jakiegoś modern rocka, czy niewiadomo co...

Odpowiedz

Akurat "Metallica", "Load" i "Reaload" to dobre plyty, wiec nie wiem czego sie czepiasz. Wyobrazasz sobie thrash z tak spiewajacym Jamesem ?
Odpowiedz

Moje uczucia estetyczne podpowiadają mi, że thrash musi kopać dupę, a nie być pięknie i czysto zaśpiewany. Wyraziłem tym samym swoje zdanie na temt płyt Load i Reload. NIE PO-DO-BA-JĄ MI SIĘ. Aczkolwiek znajdą się może 3 ciekawe numery, ale to nie o to chodzi. Posłuchaj Master'a a potem Load'a i znajdź 10 różnic Wink Pozdrawiam.

Odpowiedz

Akurat BA i Load jeszcze ujdą, ale nie od dziś powtarzam, że ReLoad to porażka...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Moje uczucia estetyczne podpowiadają mi, że thrash musi kopać dupę, a nie być pięknie i czysto zaśpiewany. Wyraziłem tym samym swoje zdanie na temt płyt Load i Reload. NIE PO-DO-BA-JĄ MI SIĘ. Aczkolwiek znajdą się może 3 ciekawe numery, ale to nie o to chodzi. Posłuchaj Master'a a potem Load'a i znajdź 10 różnic Wink Pozdrawiam.

LOAD I RELOAD TO NIE THRASH METAL. TO HARD ROCK!!!CZY TO JEST TAKIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA??

No chyba,ze Ci sie nie podoba hard rock,w takim razie wspolczuje.
Odpowiedz

No wiadomo, że Load czy Reload nie można porównywać do takich arcydzieł jak Master Of Puppets, Ride The Lightning czy Black Album, ale nie można też aż tak ich potępiać Wink Jak na mój gust są to dobre albumy.
Odpowiedz

Krzychunie, chyba jesteś nadgorliwym weteranem samogwałtu, bo masz problemy ze wzrokiem. Przeczytaj jeszcze raz wypowiedzi z tej strony... Ave.

Odpowiedz

Krzychun napisał(a):
KISIEL napisał(a):Moje uczucia estetyczne podpowiadają mi, że thrash musi kopać dupę, a nie być pięknie i czysto zaśpiewany. Wyraziłem tym samym swoje zdanie na temt płyt Load i Reload. NIE PO-DO-BA-JĄ MI SIĘ. Aczkolwiek znajdą się może 3 ciekawe numery, ale to nie o to chodzi. Posłuchaj Master'a a potem Load'a i znajdź 10 różnic Wink Pozdrawiam.

LOAD I RELOAD TO NIE THRASH METAL. TO HARD ROCK!!!CZY TO JEST TAKIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA??

No chyba,ze Ci sie nie podoba hard rock,w takim razie wspolczuje.

Chyba z tym hard rockiem troszke przesadziłeś Wink
Odpowiedz

Cytat:No chyba,ze Ci sie nie podoba hard rock,w takim razie wspolczuje.

gg
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

"gg" ?? Rolleyes

Odpowiedz

znaczy sie; wypierdalaj na gg
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Vio napisał(a):Coroner
Testament
Forbidden
Sacred Reich
Mekong Delta

A dalej: Voivod, Megadeth, Slayer, Annihilator, Vio-lence, Anthrax, Exodus, Metallica, Pantera i inni.
KISIEL napisał(a):Metallica (kiedy byli normalni Wink )
Coroner
Sadus
Slayer
Sepultura

Kolejne dwie listy pozbawione Death Angela --> możemy zignorować Wink Smile .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz