02-13-2005, 10:50 PM
Dżemik napisał(a):Kolejny przecietny band power metalowy.. Finlandia ma wiele lepszych kapel niz SA..jakich np bo ja bardzo lubie SA i jezeli jest cos lepszego od niej to z checia zara to sciagne
Dżemik napisał(a):Kolejny przecietny band power metalowy.. Finlandia ma wiele lepszych kapel niz SA..jakich np bo ja bardzo lubie SA i jezeli jest cos lepszego od niej to z checia zara to sciagne
asmodel napisał(a):ja ci nie powiem bo propagujesz łamanie praw autorskichDżemik napisał(a):Kolejny przecietny band power metalowy.. Finlandia ma wiele lepszych kapel niz SA..jakich np bo ja bardzo lubie SA i jezeli jest cos lepszego od niej to z checia zara to sciagne
LCF napisał(a):Przeciw, pedalom (jak i calemu gejowemu powermetalowi) mowimy stanowczo NIE.
asmodel napisał(a):Dżemik napisał(a):Kolejny przecietny band power metalowy.. Finlandia ma wiele lepszych kapel niz SA..jakich np bo ja bardzo lubie SA i jezeli jest cos lepszego od niej to z checia zara to sciagne
IMO )

. Nieco lajtowe, ale świetnie się słucha.
Arieen napisał(a):Stanowczo ZA. Szczególnie przekonuje mnie do nich kawałek "Letter to Dana". No po prostu cud miód jak dla mnie. Nieco lajtowe, ale świetnie się słucha.