• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pytanie do dziewczyn

Cześć wszystkim.. mam pytanko do dziewczyn: czy któraś z was ma bluzę zespołu zakupioną w rockmetalshop.pl? I jak na was wygląda? (jakbyście mogły podać rozmiar, który kupiłyście, byłabym wdzięczna) Bo mam ochotę na bluzę... ale czemu mi się wydaje, że one są przeznaczone tylko dla chłopaków?
Odpowiedz

Ja kupiłam bluze MayheM w rozmiarze ''m'' , bardzo szczesliwa ze udalo mi sie taka znalesc i ....i oddałam ja przyjacielowi jak mi przysłali. Crying or Very Sad Rozmiar byl naprawde duzy i strasznie szeroki w ramionach.
Ja mam 162 cm to moze dlatego wygladalo to tak tragicznie. Uwazaj po prostu na te rozmiary.

Hethell
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Jezeli bedziesz brala to tylko M, bo one sa naprawde duze Wink a L to jak worek po ziemniakach mniej wiecej Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

To co ja biedna pocznę... rozmiary nie schodzą poniżej "M"...
Odpowiedz

Przytyj troche, albo przykoksuj 8) a jak jestes mala to trzeba bylo papierosow nie palic Surprised
Odpowiedz

Ta zniewaga krwi wymaga... nie jestem mała, a tyć nie będę z wiadomych powodów.
Mogłyby być mniejsze rozmiary tych bluz.. ciekawe, czy takie produkują wogóle.
Odpowiedz

Jakto nie jestes mala Big Grin jak eM-ka jest na Ciebie za duza Surprised ,maluch jestes i tyle 8) Angry
Odpowiedz

Kurde zapomnialem sie zarejstrowac Surprised
Tak tak ten post wyzej to moja sprawka 8)
A z ta krwia to nie sadze zeby Ci sie udalo 8) 8)
Odpowiedz

Ja mam ponad 170 cm wiec bluzy tutaj sa za malutkie a szkoda Sad
---Dekadentyzm---
Odpowiedz

Masz 170 i bluzy są na ciebie za małe????
Ja mam 175 i chodzę w L Rolleyes
Odpowiedz

Hmm... Widzicie ja mam 1.67 i zastanawiam sie czy bluza w rozmiarze M nie bedzie ze mnie zwisac Tongue Sad Jestem chodzacym szkieletem i troche sie obawiam Wink
Odpowiedz

polecam bluzę Sepultury "Roots" w rozmiarze XXL(zakupioną przeze mnie ostatnio) Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

Dementor napisał(a):polecam bluzę Sepultury "Roots" w rozmiarze XXL(zakupioną przeze mnie ostatnio) Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
ale ja szukam bluzy - nie sukienki. Tongue Ale i tak dzieki za rade Tongue
Odpowiedz

nie ma sprawy Big Grin hmmm..... bluza jako sukienka....ciekawe,naprawde Wink
Odpowiedz

Macie problemy.... Ja mam 157 cm i co mam powiedzieć? Gdzie znajde bluze...
Wink
Odpowiedz