10-11-2005, 07:15 PM
Pandora napisał(a):PopieraMJałokim napisał(a):Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*
Trafne podsumowanie kolegi Ottera
Pandora napisał(a):PopieraMJałokim napisał(a):Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*
Kamael napisał(a):Jałokim, powiedzmy, że tutaj Twoja riposta pasuje idealnie ; ), natomiast w topicu o Woodstocku dyskusja zaczęła się troszkę rozmywać. To może tyle na ten temat...Syzyfowe prace
Idę poszukać jakichś mądrych i wartych przytoczenia postów ; ).
warsadal napisał(a):Pandora napisał(a):PopieraMJałokim napisał(a):Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*![]()
Trafne podsumowanie kolegi Ottera
hock: dajcie mu nobla, zróbcie laske itp itd. widać jak co poniektoorzy rozumieją słowo pisane :?
Quostek napisał(a):Jeeeeeea! Zrobimy porzadek na tym pozerskim forum
Krzychun napisał(a):Quostek napisał(a):Jeeeeeea! Zrobimy porzadek na tym pozerskim forum
to jest niezle
Krzychun napisał(a):To jest straszne. Taki duet może tutaj nieźle naśmiecić.Quostek napisał(a):Jeeeeeea! Zrobimy porzadek na tym pozerskim forum
to jest niezle
aXe Rose napisał(a):Krzychun napisał(a):To jest straszne. Taki duet może tutaj nieźle naśmiecić.Quostek napisał(a):Jeeeeeea! Zrobimy porzadek na tym pozerskim forum
to jest niezle
Axel napisał(a):Vomitor i Ramzes cos cie sie takie jebaki zrobily ? ech wyznajecie zasade jak w szkole mnie nikt nie lubi i maja mnie za smiecia to przynajmniej na internecie pokaze jaki ze mnie boss, powiem krotko żal mi was8)
Fakt święto, raz ktoś napisał coś po twojej myśli na tym forum. ROTFL.
Vomitor napisał(a):Ja pierdolę, ile razy ty się jeszcze zmasturbujesz nad tym tekstem?ROTFL'n'LOL![]()
![]()
![]()
![]()
Dance Of Death napisał(a):SŁABA TA WASZA OBRONAI tej wersji sie trzymaj,bo nic innego ci nie zostaje...