• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

POST DNIA

Cytat:moj komentarz ogranicze do dwoch slow: do piachu

Genialna prostota txtu Lecha zwala z nóg Smile Tak bardzo klarownie, zabawnie i filozoficznie potrafią się wypowiadać tylko obywatele Wędrowycz, Korczaszko i Paczenko Big Grin
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

przed chwilą to czytałem Tongue Dopiero odkryłem ten temat z postami to i coś od siebie dodam, co w ostatnich 5 minutach zwróciło moją uwagę:

Szyszak napisał(a):ROTFL 'N LOL
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Goldie napisał(a):przed chwilą to czytałem Tongue Dopiero odkryłem ten temat z postami to i coś od siebie dodam, co w ostatnich 5 minutach zwróciło moją uwagę:

Szyszak napisał(a):ROTFL 'N LOL
On to zgapił od Nevermore'a.
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):On to zgapił od Nevermore'a.

a to nie wiem, bo nie jestem jeszcze tak rozeznany w tym forum, bo mam za dużo spraw aby wszystko czytać... no to chfała Nevermore'owi Big Grin Laughing
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

wątpie by to też jego było.
na forach takie cuś widuje już od prawie roku.
Nie zmienia to fucktu ze jest zadżebisty Smile
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Ja jestem trv extreme hetero barbarian.
Nie inaczej & ugh!
ugh, takich trzeba kobietom Wink
Odpowiedz

Morte napisał(a):
Tomash napisał(a):A bory były zwierza pełne? Laughing (czy jak to tam szło Smile )

Nie ale za to znaleźliśmy harcerzy Big Grin na jedno wychodzi

Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Królik:

Wszyscy jesteście fajni i sympatyczni

Buziaczki

W temacie 'ulubiony użytkownik'

Laughing
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Cytujac LCF'a
Cytat:Van to po angielsku furgonetka. Zgadzam sie z tym nikiem, gdyz samochody nie maja pojecia o black metalu, tak jak i ty go nie posiadasz. Cytujac mojego kumpla wszebada- zaorac.
Rolleyes
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Acrid o Scully:
Cytat:Odezwala sie ta, co zmienia fiuty czesciej niz bielizne, pff.

Wink
Odpowiedz

Nightal napisał(a):Acrid o Scully:

Wink
i tu masz pan racje ;D
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

WON!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):WON!
Racja... WON! Wracaj do pani piesku...
Odpowiedz

Nightal napisał(a):Acrid o Scully:

Wink
kompleks małego członka? Angry
Odpowiedz

Scully napisał(a):kompleks małego członka? Angry
.. nie powiedzialbym tak Laughing o kim jak o kim, ale na pewno nie o Acridzie ^^
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz