04-22-2006, 09:21 PM
Dżemik napisał(a):Ambivalent napisał(a):Co do sytuacji Smuda/Zaglebie: Z jednej strony to wina trenera ,ze podpisal taka a nie inna umowe. Z drugiej klub powinien docenic zaslugi trenera i tak naprawde wyjsc z inicjatywa podwyzki/nagrody. Szkoda bo Zaglebie Lubin moze byc mocna druzyna w Polskiej lidze...
Z calym szacunkiem dla Zaglebia, ale imho graja w tym roku na 140% swoich mozliwosci i w nastepnym sezonie z Smuda, czy bez, tak cudownie juz nie bedzie. Wg mnie Zaglebie bedzie druga Cracovia, a Chalbinski i Lobodzinski lubinskimi odpowiednikami Gizy i Cabaja.
Cytat:Tez mnie ciekawi jakich trasferow dokona Wisła. Mam nadzieje ,ze to nie bedzie jakis 3-ligowy zaciag :?
O, Janczyk by sie obrazil.
ad1) Mozliwe, mozliwe. Ciezko przewidziec ale raczej masz racje. Tez mi sie wydaje ,ze nastepny sezon bedzie slabszy. A bez Smudy to juz na pewno.
Ad2) Blaszczykowski pewnie tez
W ogole ktos moglby sie wreszcie zabrac za poszukanie wiekszej ilosci mlodych talentow.

kurtka skórzana MMTORRIC WHISKEY RF
kurtka skórzana MMTORRIC BLACK RF
buty NEW ROCK RANGER WALL HEAVY ROCK URBANO NEGRO [M-WALL106NSHLACE-C2]
buty NEW ROCK WALL HEAVY ROCK URBANO LEOPARDO ROJO [M-106WALL-C28]
), byl o 2 klasy lepszy od nich, nawet byl na testach w Bolton Wanderers. Świetny piłkarz, ale zanim dostanie szanse w GKS...
. Zawsze był takim średniakiem, czy to w Odrze czy w Górniku.
A co do 1974, to różnie można na to patrzeć, Niemcy mieli silną drużyne i własne boisko i to wykorzystali. No i ten nasz nieszczęsny półfinał