• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

nowe ciuchy gotyckie

ostatnio pojawily sie nowe ciuchy z niemieckiej firmy na A....zastanawiam sie czemu zostaly wybrane takie brzydkie modele i jescze tak strasznie drogie do tego. raczej watpie by ktos kupil aksamitny kubrak za ponad 600 zl!!. jakby nie mogli dac ciuchow z xtraxa. sa o wiele ladniejsze i troche tansze.
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Zapomniałaś dać "Hethell" na końcu posta Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Smile Smile Smile
Wink
Odpowiedz

nie nie zapomnialam
nie robie tak odkad mi sie avatara udalo wstawic
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

mi się również nie podobają, są lekko "kiczowate" beznadziejne a ceny jak z kosmosu. lepsze rzeczy mozna kupic za mniej kasy.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):mi się również nie podobają, są lekko "kiczowate" beznadziejne a ceny jak z kosmosu. lepsze rzeczy mozna kupic za mniej kasy.
pewnie, że tak. na przykład jakas oryginalna płyte
Odpowiedz

Właśnie :?
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

jest full sklepów muzycznych w necie, po cholere tutaj płyty? jesli to jest jakiegos malo popularnego zespolu to i tak bedzie droga.
Odpowiedz

Oglądałam te ciuchy gotyckie i tak szczerze to...hm raz ze drogie w cholerę a dwa że takie niefajne? Tongue
Odpowiedz

To jest dobre. Laughing Big Grin Big Grin
http://rockmetalshop.pl/go/_info/?id=10899
A ten model... Laughing
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

model jeszcze taki zly nie jest ale ciuch okropny a ci dwaj inni modele... koszmarki Rolleyes
Odpowiedz

Big Grin Big Grin Big Grin
Chłopkia są paskudniejsi ode mnie. To bardzo dobrze wpływa na moje poczucie własnej wartości Big Grin Big Grin Big Grin
Zastanawiam się skąd oni ich wzieli... Laughing
Odpowiedz

Eh dziewczynki też niczego sobie....od razu czuje sie lepiej Tongue
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):jest full sklepów muzycznych w necie, po cholere tutaj płyty? jesli to jest jakiegos malo popularnego zespolu to i tak bedzie droga.

Aeroth a czy ktoś mówi o wprowadzeniu tutaj płyt?Przecież H8ful napisał że zamiast wydawać tyle kasy na wymyślne ciuchy można kupić płytę.A ja go poparłem.Czytaj dokładnie...
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

#Darkness# napisał(a):Eh dziewczynki też niczego sobie....od razu czuje sie lepiej Tongue
No, ta na przykład wygląda jakby ledwo z grobowca się wyturlała:
http://www.rockmetalshop.com/go/_info/?id=10163
A tu nie dość, że straszna modelka i kiecka to jeszcze ta tró cena:
http://www.rockmetalshop.com/go/_info/?id=10234
Odpowiedz