• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nasze empechujki

mam taka nadzieje. ale szczerze mowiac to troche watpie. ale zobacze.
Odpowiedz

Ej opłaca się kupić Apple iPod nano 4 GB srebrny II generacji za 300 stówy ? moja znajoma chce go opchnąć i sie zastanawiam czy sie opłaca ?
proszę o jakieś opinie.

A tu foty.
[Obrazek: 340748466hj3.jpg]

[Obrazek: 3407484661go6.jpg]
Odpowiedz

jakbym nie mial ipoda to bym go kupil Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Hahaha ale ja sie na serio pytam ;P Dobre one są ?

XdkyX a myślisz ze to oryginał ? po tych zdjęciach ? Ja go dopiero jutro zobaczę.

A i ponoć oryginalne słuchawki lekko z dupy, prawda to ?
Odpowiedz

mało pamięci Tongue
[Obrazek: 23734.png]
Odpowiedz

Cytat:mało pamięci Razz

A ile wg. ciebie to ilość wystarczająca ? bo dla mnie to i tak za dużo.
Odpowiedz

mi 8gb styka na moim telefonie Laughing
[Obrazek: 23734.png]
Odpowiedz

Prosze o konkretne opinie a nie o ilości pamięci.
Odpowiedz

W Ipodzie Imo płacisz nie za dzwięk i jakość dzwięku ,ale za to ,ze masz lans i tak dalej, kup jakiegoś I rivera czy coś ,albo dorzuć i coś lepszego.
Ale to tylko moje zdanie
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

A opinie ludzi którzy go maja ? Wiesz iriver jest droższy, tak samo inne porządne a to tylko niecałe 300 zł.
Odpowiedz

większosc ludzi którzy z moich znajomych mają Ipoda raczej nie wiele interesuje jakość dzwięku i takei tam ,kupili raczej bo lans , więc moja opinia w dużej mierze na tym sie opiera .
Odpowiedz

No mnie interesuje i to bardzo, jebać lans. Myślę o nim tylko ze mogę go mieć za z dupy pieniądze a telefon z mp3 mi sie rozjebał ostatnio Big Grin
Odpowiedz

Bierz, jeśli 4GB to dla Ciebie nie za mało. Ale jeśli w jakiś sposób wybierasz muzykę, którą chcesz mieć na odtwarzaczu, to powinno wystarczyć, ja mam teraz 80GB, bo nigdy nie chce mi się robić selekcji i mogłem wrzucić jak leciało. Generalnie dobry sprzęt, miałem do niedawna podobny, jakoś dźwięku bardzo dobra (taka jak w iRiverach i nieporównywalnie lepsza niż w innych odtwarzaczach), a słuchawki oryginalne można wymienić, ale nie ma takiej konieczności, raczej dają radę.
A Ty Sobota to śmieszny jesteś czasem Big Grin Mówisz, że Apple to tak szczwany marketingowiec żeby temu n milionów ludzi wmówić, że chujowy odtwarzacz jest zajebisty?
Odpowiedz

Cytat:Bierz, jeśli 4GB to dla Ciebie nie za mało. Ale jeśli w jakiś sposób wybierasz muzykę, którą chcesz mieć na odtwarzaczu, to powinno wystarczyć, ja mam teraz 80GB

Może to i głupie ale przez rok czasu dawałem rade na 64mb karcie do telefonu. Wiec 4gb to dla mnie ogrom.
Big GrinBig Grin
Odpowiedz

Wars napisał(a):Bierz, jeśli 4GB to dla Ciebie nie za mało. Ale jeśli w jakiś sposób wybierasz muzykę, którą chcesz mieć na odtwarzaczu, to powinno wystarczyć, ja mam teraz 80GB, bo nigdy nie chce mi się robić selekcji i mogłem wrzucić jak leciało. Generalnie dobry sprzęt, miałem do niedawna podobny, jakoś dźwięku bardzo dobra (taka jak w iRiverach i nieporównywalnie lepsza niż w innych odtwarzaczach), a słuchawki oryginalne można wymienić, ale nie ma takiej konieczności, raczej dają radę.
A Ty Sobota to śmieszny jesteś czasem Big Grin Mówisz, że Apple to tak szczwany marketingowiec żeby temu n milionów ludzi wmówić, że chujowy odtwarzacz jest zajebisty?

A ile osób słucha najtlisz :F , też kupa a jest chujowy.

Nie jest CHUJOWY ,ale nie wart swojej ceny IMO.
Odpowiedz