03-31-2006, 03:12 PM
Nie ma jeszcze tematu o tej chyba dosc znanej kapeli. Powiedzcie co o niej sadzicie i ktore płyty "na poczatek" najlepiej poznac bo sam w bm raczej malo siedzie a ten zespoł cieszy sie sporym szacunkiem wiec chetnie obadam

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Nowe płyty są niezłe,Eeee,nowe płyty są z dupy całkiem
Cytat:ale raczej na zasadzie "ja pierdole Hellhammer to jednak wymiata"No chyba że tak....
Cytat:na początek oczywiście "De Mysteriis dom sathanas". Niesamowity album, naprawde robi ogromne wrażenie, świetne riffy(kopiowane potem przez 5 miliardów zespołów) i nieziemski, grobowy wokal Attilli.
Cytat:Co jeszcze? mi podoba się "Deathcrush"Eeee,zaorać!
Cytat:Nie polecam koncertówek(mają z dupy brzmienie)Racja...
Tomash napisał(a):i nieziemski, grobowy wokal Attilli.
Dżemik napisał(a):Oczywiscie najlepszym dzieckiem Mayhem jest ich najbardziej kvltowe i trve dzielo- Pure Fucking Armageddon, o jeszcze bardziej trve i kvltowym brzmieniu.Deathcrush jest najlepszy
Emperor's Return napisał(a):Tylko "Deathcrush", solidne kilkanaście minut napierdalania. Potem nuda, nawet to całe "De Misteriis..."...a krowa(wokal na tej płycie kojarzy mi się z tym zwierzęciem) to co ?? kto inny zamuczy tak Frizing muuuuun
Dżemik napisał(a):Oczywiscie najlepszym dzieckiem Mayhem jest ich najbardziej kvltowe i trve dzielo- Pure Fucking Armageddon, o jeszcze bardziej trve i kvltowym brzmieniu.
goofi napisał(a):nigdy nie lubilam mayhem i nie lubie, nie interesuje mnie nic z nimi zwiazanego
zeby nie bylo to odrazu mowie ze mam wszystkie plyty mayhem i z reka ne sercu moge powiedziec ze mi sie nie podobaja
statekx napisał(a):goofi napisał(a):nigdy nie lubilam mayhem i nie lubie, nie interesuje mnie nic z nimi zwiazanego
zeby nie bylo to odrazu mowie ze mam wszystkie plyty mayhem i z reka ne sercu moge powiedziec ze mi sie nie podobaja
kupilas wszystkie plyty kapeli, ktorej nie lubisz?