• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koszula...

taka koszule miala moja babcia tylko białą... chyba w niej spała Laughing
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Faktycznie, szata dla pedała. Zaorać !

a co ty taki w ich modzie obeznany jestes :> ja tam nie traktuje i nie widze w niej nic pedalskiego... bo moj umysł nalezy do nie spatrzonych* w przeciwienstwe do m.in ciebie... bądz tez jest to wyraz totalnie zjebanego poczucia humoru, badz checi wyrazenia własnego gustu (truuu) na temat ciuchów i pokazanie siebie jako kogos o znakomitych gustach...

tylko chce zaapelować ze pisanie tekstów z koziej dupy naprawde nic nie daje... no chyba ze to co napisałem czyli wyrazanie swojego spatrzonego** i pozerskiego zdania...
* - rotfl.
** - Jak widać, poprzednio nie była to literówka Big Grin więc mega-rotfl Big Grin

Zamiast ślinić się na gejowskie ciuchy, poczytaj słownik/pogadaj z polonistką.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):

a co ty taki w ich modzie obeznany jestes :> ja tam nie traktuje i nie widze w niej nic pedalskiego... bo moj umysł nalezy do nie spatrzonych* w przeciwienstwe do m.in ciebie... bądz tez jest to wyraz totalnie zjebanego poczucia humoru, badz checi wyrazenia własnego gustu (truuu) na temat ciuchów i pokazanie siebie jako kogos o znakomitych gustach...

tylko chce zaapelować ze pisanie tekstów z koziej dupy naprawde nic nie daje... no chyba ze to co napisałem czyli wyrazanie swojego spatrzonego** i pozerskiego zdania...
* - rotfl.
** - Jak widać, poprzednio nie była to literówka Big Grin więc mega-rotfl Big Grin

łoooosz ROTFL !! Nie zauwazylem tego Laughing
Odpowiedz

Angelique napisał(a):a mnie się ona podoba! Jest taka gotycka! Rzeczy totalnie w moich klimach!ale cóż... jesli ktos slucha np heavy to wiadomo ze takowej nie włoży, jeśli słucha gothic to ta koszula jest idealna! Big Grin 8) jest cudowna bo jest wlasnie niedzisiejsza! i w tym cały jej urok! Można się poczuc Draculą, brakuje tylko żabociku... Wink

wiecie, ze ja dopiero po tym poscie sie skapnalem, ze ta cala angelika to zwykla prowokacja Wink
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):
Angelique napisał(a):a mnie się ona podoba! Jest taka gotycka! Rzeczy totalnie w moich klimach!ale cóż... jesli ktos slucha np heavy to wiadomo ze takowej nie włoży, jeśli słucha gothic to ta koszula jest idealna! Big Grin 8) jest cudowna bo jest wlasnie niedzisiejsza! i w tym cały jej urok! Można się poczuc Draculą, brakuje tylko żabociku... Wink

wiecie, ze ja dopiero po tym poscie sie skapnalem, ze ta cala angelika to zwykla prowokacja Wink

Ćććśśśśśśśs!!! Psujesz zabawę... Angry
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):

* - rotfl.

czesto sie zdarza, że pisze sie cos nie mysląc o tym jak to napsiac...

Angelika napisał(a):a mnie się ona podoba! Jest taka gotycka! Rzeczy totalnie w moich klimach!ale cóż... jesli ktos slucha np heavy to wiadomo ze takowej nie włoży, jeśli słucha gothic to ta koszula jest idealna! jest cudowna bo jest wlasnie niedzisiejsza! i w tym cały jej urok! Można się poczuc Draculą, brakuje tylko żabociku...

być tak wcale nie musi Laughing no chyba ze IM czytez JP to gothic heh ;P
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Cytat:czesto sie zdarza, że pisze sie cos nie mysląc...

cos takiego... Wink
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):
Cytat:czesto sie zdarza, że pisze sie cos nie mysląc...

cos takiego... Wink
Ach to cytowanie selektywne Big Grin
Odpowiedz

no pięknie! nie było mnie tu raptem 2 dni,a tu takie pojechanie mej poczciwej osóbki... heh... szkoda gadać Sad Crying or Very Sad Ja i tak przystaję przy tym iż koszula ta jest naprawdę piękna Wink a jeśli się wam nie podoba to wasz problem! Małe pytanko:
DoD zamówileś już ją sobie? na pewno będziesz wyglądał bardzo gotycko, może nie jest na codzień do pomykania po ulicach i na zakupy,a na Castle wprost idealna. Napisz jak już dojdzie! Może zamówię taką dla mojego przyjaciela! Big Grin Big Grin Big Grin
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

Angelique napisał(a):Małe pytanko:
DoD zamówileś już ją sobie? na pewno będziesz wyglądał bardzo gotycko, może nie jest na codzień do pomykania po ulicach i na zakupy,a na Castle wprost idealna. Napisz jak już dojdzie! Może zamówię taką dla mojego przyjaciela! Big Grin Big Grin Big Grin

jeszcze nie zamówiłem... bo sie jeszcze ostatecznie niezdecydowałem, bo mam jeszcze inne opcje na wydanie stówki heh... ale jak zdobeda ją to dam znac Wink
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz