- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Opis jest piekny

Co do ich radosnej twórczości to "zjedz kota" mmm niesie ze soba prawdziwą szatnską ideologię
"A Alicja? Alicja proszę pana nie żyje..."
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Jaga napisał(a):no to polecałabym jeszcze kolejną starą jak swiat kapele z grupy dziwnych - USTĘP BABCIU MIEJSCA.
mp3 gdzies na wirtualnej.
jak słysze ich "wesołych swiat skurwysyny" albo "wild thing" to momentalnie cheese na twarzy, błysk w oczach, mysli nieuczesane 
nieomieszkam poszukac i zaglebic sie w tworczosc tegoz
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 154
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - to je moje i kolegi, jakeśmy dorwali program jakiś do tworzenia muzyki. NORSK ARISK BLACK METAL, hahaha !
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
- Liczba postów:
- 65
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Nuillnac napisał(a):Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - to je moje i kolegi, jakeśmy dorwali program jakiś do tworzenia muzyki. NORSK ARISK BLACK METAL, hahaha !
Muzyka jest niedyskretną powiernicą: zdradza najtajniejsze myśli. Romain Rolland
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
była na WP onegdaj grupa o wdzięcznej nazwie "Satanica" - głośna była ich żałosna reklama na wszelakich grupach dyskusyjnych; dzięki temu przypuszczam usunięto {im} stronę wykonawcy. A szkoda!
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
mam nadzieję, że zajrzeliście na ich stronkę
Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Łojeju, typowe "takie głupie, że aż śmieszne". "Szatan w dupe zerżnie cię" słyszałem już w innej wersji. Lepszej. I takiej co można co nieco dosłyszeć
"Arki..." nie przebije
"Na początku było istnienie. Nie-wiadomo-skąd. Po prostu było."
]:]
- Liczba postów:
- 333
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
W porządku kapela. Można się trochę pośmiać, ale chcą być tacy bardzo śmieszni strasznie na siłę.