• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Info o glanach:D

Cytat:czyli co, mam zaczac chwalic wszystkich dookola ? nigga please

dolaczam wyrazy szacunku, Romantyk

Nie nie masz wychwalać wszystkich, tylko zachowywać się jak kulturalny człowiek a nie jak jakiś pieprzony dzieciak który klnąc tylko potrafi. Co będziesz mówił to twoja sprawa, ale wiesz że człowiek normalny i kulturalny nie klnie na wstępie itp?? Wiesz bo twoje zachowanie wskazuje jak bardzo zacofany jesteś i dziecinny, taka mała uwagaSmile
Chcesz zasługiwać na szacunek innym? Okazuj go im, i nie na swój sposób jak tobie sie podoba tylko tak jak to jest ogulnie w świecie przyjęte.
Wiem że to trudne bo także wole nie być niczym ograniczany, ale uwierz mi że czasami dobrze jest pokazać się z dobrej stronySmile
Pozdrawiam
Niech wrogowie twoi poczują smak zemsty oraz cierpienia,
błąkając się w ciemności dostąpisz tego, co oczy zwykłego śmiertelnika nigdy nie ujrzą. Wieć powstań i niech ciemność twoich skrzydeł okryje ten świat

nie wiem co chcesz od butów istnego. jak już glany to kup se lepiej te
http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=18814 lub te
<CENZóRA>
,lub jakieś HDeki
ja mam ten zestaw (+ jeszce vansy żeby nie było) i nie narzekam. kasy starczy Ci jeszcze na duży festiwal lub 2 koncerty z górnej półki. no chyba że chcesz wyglądać jak TRU SATAN i straszyć staruszki w łebie, bo każda laska raczej będzie Cię miała za idiotę, chyba że jest 14letnią fanką mangi...

no tak i co jeszcze?
Bo mogę akurat sobie pozwolić na te buty to zaraz satan i idiota...co za koleś z ciebie...
A co do mangi to co nie można czytać? albo anime oglądać? A może ty jesteś guru jakiś i wiesz wszystko najlepiej co?
błąkając się w ciemności dostąpisz tego, co oczy zwykłego śmiertelnika nigdy nie ujrzą. Wieć powstań i niech ciemność twoich skrzydeł okryje ten świat

Rozumiem ,ze to buty na zime ?

Bo jesli w lato chcesz zapierdalać w TAKICH glanach to niechciałbym mieszkać z tobą w pokoju albo nawet domu bo ci nogi beda jebac poprostu niesamowicie. Dla mnei hardcorem jest chodzic w glanach normalnych w taką pogodę ,a co dopiero w takich co zapodaleś.

Wex kup sobie normalne buty za 200 zł albo i jeszcze taniej ,bedziesz miał 2 stówy w kiszeni które lepiej spożytkujesz ;] .
It rained, but we cheered ...

Toldi44 napisał(a):A może ty jesteś guru jakiś i wiesz wszystko najlepiej co?

nie, to ja taki jestem

poza tym ja nie klne, tylko dynamizuje wypowiedzi

Toldi44 napisał(a):Nie nie masz wychwalać wszystkich, tylko zachowywać się jak kulturalny człowiek
wypierdalaj do kosciola jak chcesz miec kulturalnych ludzi.Kurwa masz tupet-przyjsc tutaj i kulturalnych ludzi szukac.
PEACE

Sam wypierdalaj krzychun. Tak kurwa mam tupet bo ja sam jestem kulturalny i też wymagam tego samego od innych.
Co ty kurwa guru jesteś? Pan ponad wszystko że kurwa śmiesz tak na mnie napierdalać?
CHCESZ TO KURWA SAM WYPIERDALAJ DO KOŚCIOŁA ja nie mam zamiaru tak chodzić i jest mi z tym dobrze.

Sobota-jak chodzenie w glanach jest dla ciebie hardcorem to nie chodź w nich. Nie mówię że cały czas bd w nich chodził latem np. ale wieczorami czemu by nie. A i jeśli chodzi o kase, to jestem taki, że gdy mam okazje to wole kupić sobie coś zajebistego i porządnegoSmile i nie jest mi szkoda kasy na to.
Pozdro

a i jeszcze jedno krzychun mam kurwa tupet bo mam dosyć słuchania tego, jak zawsze ludzie napierdalają, ze metale to zawsze czciciele szatana, brudasy i kurwa niewychowane osoby!! SZLAG MNIE TRAFIA KIEDY TACY JAK TY SIE ODZYWAJĄ KURWA bo ja staram sie poprawić ten wizerunek tam gdzie mieszkam. Myślisz kurwa ze taki twardy jesteś? Powinieneś nabrać troche ogłady a nie... odpierdala tobie...

Bylem w Lebie w te wakacje, fajnie bylo

nawet na tanim polu namiotowym, z jeden strony mialem dworzec a z drugiej lunapark <ok>

a tak btw to ile masz lat?

Istny- tam gdzie byłeś to pewnie plac dworcowy, obrzeża, tam zawsze jest lunapark praktycznie w lato...Ile mam lat? hmm a co to ma do znaczenia? nie wiek sądzi o człowieku.. a ile byś mi dał hmm?
Teraz już mówie pokojowo bo naprawde niechcem sie z nikim sprzeczać, sorki za emocje wczesniej ale nie lubie gdy ktoś mnie obraża gdy prosze tylko o odpowiedź.

spoko luz

ale to forum hejtowe, taki klimat tutaj panuje

pole sie nazywalo marco polo, tak mi sie teraz przypomnialo

Ok wtedy... sorki wszystkim za emocje itp.
Wogle to marcin jestem, tydzien temu 18 skonczyłem jakby coSmile jak będziesz w łebie to zapraszam na piwo jakieśSmile

Ja mieszkam niedaleko dworca, zaraz obok parku który jest przy nim.
Postaram sie przyzwyczaić do tej atmosfery heh...
Pozdro 4all

patrz krzychun kurwa i sie ucz dyplomacji

Toldi44 napisał(a):Co ty kurwa guru jesteś?
Nie inaczej!
Toldi44 napisał(a):Pan ponad wszystko że kurwa śmiesz tak na mnie napierdalać?
CHCESZ TO KURWA SAM WYPIERDALAJ DO KOŚCIOŁA
Must die!

Toldi44 napisał(a):metale to zawsze czciciele szatana, brudasy i kurwa niewychowane osoby!!
No,nie inaczej!
Mad

Toldi44 napisał(a):bo ja staram sie poprawić ten wizerunek tam gdzie mieszkam.
Must die!
Cytat:patrz krzychun kurwa i sie ucz dyplomacji
Must die!do mnie podklepujesz nowy na bajere.uwazaj na Kelthuza bo Ci pojedzie po majtach.

Wprowadzimy Cie z Romantykiem tylko musisz sie nauczyc klnac i kłamac.

Krzychun napisał(a):uwazaj na Kelthuza bo Ci pojedzie po majtach
chyba tylko po cynamonie na majtach
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.