• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gothic-idiotic...

chłopcy są przynajmniej bardzo zgrabni Confusedhock:
.dance with the dead in my dreams...
Odpowiedz

wolę jak chłopak nie okazuje zbyt mocno swojej zgrabności. Od tego jesteśmy my Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Amy napisał(a):wolę jak chłopak nie okazuje zbyt mocno swojej zgrabności. Od tego jesteśmy my Big Grin

oj to niedobrze heh... bo ja mam 65kg/na 187 wzrostu Wink no biologii nie potzreba manekina by policzyc zebra czytez kregi w kregosłupie... Smile
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):bo ja mam 65kg/na 187 wzrostu Wink

Uuuu, to mizernie musisz wygladac Wink
Barça es más que un club
Odpowiedz

A ja myślałem, ze jestem chronicznei chudy, ale przy DoD to nawet normalnie soę czuję ;p
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

boze ty chudzielcuu!! ja waze 58 przy 175 cm wzrosu Big GrinBig GrinBig Grin i zgadzam sie z amy to my powinnismy eksponowac swoje ksztaly.. zbyt chudzi męzczyzni są brzydcy jeszcze jak obiora obcisłe.. to normalnie jedno słowo mi sie nasówa.... PEDAŁ
wybaczcie jesli kogos urazilam
Odpowiedz

Cytat:z amy to my powinnismy eksponowac swoje ksztaly

Powinnyśmy - bodaj.
A ja mam 1,65m.
Odpowiedz

chłopcy trochę bardziej subtelni i dziewczęcy, a Wy się czepiacie Laughing ja mam 172 :?
Odpowiedz

A ja 165, ale co to ma, u pierona ciężkiego,wspólnego z tematem?Tongue
Ci panowie nie są dziewczęcy. Ci panowie wyglądają jakby się z cyrku urwali. Homoseksualizm nie ma z tym nic wspólnego.
żeby bylo sprawiedliwie, ladies:
Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Mniej, z czego jasno wynika, że to facetom częściej odwala Big Grin
Odpowiedz

Ja mam 87 lub 90 bo dawno sie nie wazylem przy wzroscie 195 cm.
Odpowiedz

A ja 76 kg przy 182 cm
Odpowiedz

A ja sie nie bede chwalil Laughing
Barça es más que un club
Odpowiedz

A to czemu Wink Czyżbyś sie wstydził Wink
Odpowiedz

pewnie dlatego ,ze to nie na temat.
Odpowiedz

jak dla mnie te panie wyglądają jakby wybiegły z Disneylandu Big Grin

Laughing coraz blizej święta, coraz bliżej święta Arrow Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Żeby zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ^^ brawa dla tych panów xD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.