• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

GOLDFINGER

Czemu niema nic o tym zespole????/
Gdybyście dali chociaż 2 naszywki i plakat napewno bym kupił.

PROSZE O GOLDFINGERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Green Day to mój ulubiony zespół
Odpowiedz

Zgadza Sie ... Albo Koszulka Jena Chciaz ... Goldfinger - Wypas ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

I ja też chcę!!! Big Grin
Tylko dużo, dużo!!!
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Chocby Nie Wiem Ile Bylo ... Zawsze Bedzie Za Malo Golda ... Sad
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

No tak - fakt faktem baaaaardzo Ciężko u nas coś związanego z GFem dostać Crying or Very Sad (A jakby siem cosia w ofercie RMS pojawiło to z caaałą pewnością bym to kupił) na szczęscie jest Allegro Big Grin gdzie ostatnio skołowałem sobie CD "HANG-UPS" za calutkie 30zł Smile pozdrowienia dla fanów GFa - goście wymiatają że aż miło. Ave (pozdro także dla fanów Wayne'a Gretzky'ego)
Odpowiedz

Wiedzialem Ze Justme Sie Pojawi Kiedy Mu Powiem Co Na Forum Jest ... Pozdro Miszczu Dolaczam Sie ...
I'm not like you
I'm not like you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

jak tyle osób jest ZA to moze coś dadzą.
Green Day to mój ulubiony zespół
Odpowiedz

no miło by było jakby coś GFowego siem pojawiło - bo naprawde Ciężko u nas cokolwiek dostać.... oby tylko ktoś spełnił nasze mażenia i dano chociaż jeden wzór koszulki Smile - oczywiście jakby pojawiły się np. Naszywki, koszulki i inne pierdółki z GFem to bym był Big Grin -pozdro dla fanów.
Odpowiedz

Tez jestem za. Napewno cos wezme jak bedzie, najlapiej jakis t-shirt
Odpowiedz

ja tez chce koszulke z Goldgingerem
Odpowiedz

W oficjalnym sklepie GF sa zajebiste motywy t-shirt/ow, a u nas nie ma nic :/
Odpowiedz

No właśnie... Ja tez chce koszulke GOLDFINGER, a jak sie nie da to chociaż jakąś naszywkeBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
"W jaskini ciszy powieś krzyk,
Niech więcej Cię nie obudzi"
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.