08-17-2005, 10:59 AM
Tilomus napisał(a):Kup sobie HD albo Steel-eNo wlasnie chce kupic HDW większości obówniczych powiny być
A tera pytanie do kogos ze stolicy...
Kupowal ktos w KDT???
Mozna tam kupic czy lepiej w jakims obuwniczym?
Tilomus napisał(a):Kup sobie HD albo Steel-eNo wlasnie chce kupic HDW większości obówniczych powiny być
Ajana napisał(a):Ja to bym sobie jakiekolwiek glany kupiła, ale moi kochani rodzice mi nie pozwalają.A gadka jest zwykle taka:"Nie kupisz sobie glanów, bo ci się noga w nich zapali".Gdybym może powiedziała, że to będą buty na zimę to może by się udało, ale niestety mam już takie.To moze zacznij od sandalo-glanow firmy Cockney. Przod jak w glanie, tyl jak w glanie, podeszwa jak w glanie, tylko "srodek" buta nie jak w glanie. Niech sie rodzice przyzwyczajaja powoli
Ostatnio choruję na takie butki
http://www.martensy.pl/buty/239b.jpg
hock: ... tylko nie mają takich czarnych
Ephic napisał(a):Ajana napisał(a):Ja to bym sobie jakiekolwiek glany kupiła, ale moi kochani rodzice mi nie pozwalają.A gadka jest zwykle taka:"Nie kupisz sobie glanów, bo ci się noga w nich zapali".Gdybym może powiedziała, że to będą buty na zimę to może by się udało, ale niestety mam już takie.To moze zacznij od sandalo-glanow firmy Cockney. Przod jak w glanie, tyl jak w glanie, podeszwa jak w glanie, tylko "srodek" buta nie jak w glanie. Niech sie rodzice przyzwyczajaja powoli
,no jest tylko takie jedno brzydkie zadrapanie na czubku,jak sie wypie....raz na rowarze na ostrym zakrecie,na jezdni byl lod (z nad przeciwka jechal samochod
) Bogu dzieki,ze jeszcze zyje
,jakies angielskiej firmy za jedyne 150 zl...
, a jesli juz sie nie da wytrzymac to w japonkach
mają charakterek hehe w każdym inna sznurówka zdobyta na wymianie z świetnymi ludzmi którzy szkoda ze są tak daleko.... glan to coś więcej niż but
takie jest moje zdanie....
Chyba, że na koncerty, czy cuś.
gardzę wami i się śmieje z was
gardzę wami i się śmieje z was