- Liczba postów:
- 73
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
W sumie to cały rok oprócz lata, nomz chyba, że jest zimno
"...Inside my shell I wait and bleed..."
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Hair of the dog napisał(a):ja chodze w skate butach...nawet w glanach sie sobie nie potrafie wyborazic...(wg. mnie wiocha troche)
No glany z różową resztą, to jest faktycznie wiocha.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Najlepsze są Jungle (450 zeta) z demobilu, można w nich nawet nurkować (próbowałem) a schną w pół godziny i stopa się nigdy nie zapoci... glany wysiadają...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
mam glany 3 lata i są nie do zdarcia, zajebiste 8)
- Liczba postów:
- 376
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Glany?? yyy... a czym to sie je ??
* METAL MAKE US STRONG *
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Nie wiem co robicie ze swoimi kapciami ze musicie je wyrzucac po roku.. ja mam (obecnie) glany STEEL'a 2 latka i sa w stanie idealnym.. no.. niemal.. =P Jedynym powodem dla ktorego musialem zmieniac moje papucie byl staly rozrost moich stop.. =)
- Liczba postów:
- 107
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Dakini napisał(a):Windir napisał(a):Zakladam taki nietypowy temat
hock: czy lubicie chodzic w glanach? Ja chodze w nich od pol roku i powiem wam ze wygodnie sie wnich czuje nawet w lato chodzilem tylko ludzie jakos tak sie na mnie dziwnie patrzyli a kumple pytali czy nie jest mi goraco, ale powiem szczerze ze jest to najwygodniejsze obuwie w jakim chodzilem pozatytm doskonala bron(po kopnieciu gocia w piszczel juz nie wstal
) na nieoczekiwane akcje z dreskami ktorych u mnie w miescie jest na peczki ogolnie Glanom mowie TAK! czy wy tez je lubicie?
pozdro
Glany jak najbardziej, preferuje Hadeki
Latem sobie odpuszczam, bo za gorąco, choć kiedyś, nie powiem, latałam w nich nawet przy 30 w cieniu
Teraz jestem za stara chyba i wygodnicka, więc przy takiej temp. wole dżizaski
... A propos tego, że ludzie sie gapią kiedy latem pocina sie w takich butkach. Cóż wydaje im sie, że to niezdrowe bo noga sie w nich bardzo poci, a to mylne przypuszczenie. Jak sie noga przyzwyczai to jest sucho i wygodnie i tak jak mówisz, można jakiegoś natręta kopnąć w jajko, jak podskoczy
taa jakbym sie patrzyl na ludzi co oni o mnie mysla to bym nie wychodzil z domu mam to gdzies co inni mysla o mnie ubieram sie jak chce a czy ktos uwaza mnie za debila wariata to juz jego problem
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?