• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

glany UNDERCOVER 30-to dziurkowe

witam.

wysłałam już trzy mejle do sklepu z prośbą o podanie mi pewnych informacji, ale nie doczekałam się odpowiedzi. dlatego proszę o informacje- jaką wysokość cholewy mają glany 20, a glany 30 mierząc od górnej krawędzi podeszwy??

i które waszym zdaniem są lepsze??
Odpowiedz

a zadzwonic juz nie dało rady ? Laughing
Odpowiedz

The Stig napisał(a):a zadzwonic juz nie dało rady ? Laughing

A ty co ? Wujek dobra rada ?
Odpowiedz

Axel napisał(a):
The Stig napisał(a):a zadzwonic juz nie dało rady ? Laughing

A ty co ? Wujek dobra rada ?

nie. tylko ze przez takie łamagi zasmieca sie forum bo kurwa wszyscy mają problem ale nikt nie potrafi uzyc telefonu i głowy...
Odpowiedz

A od czego są moderatorzy? Wink
Odpowiedz

meisterin napisał(a):które waszym zdaniem są lepsze??
Mówiąc/pisząc poważnie..bierz 20-tki.Będą sięgały Ci mniej więcej do kolana (przynajmniej mnie tak sięgają przy wzroście 161cm,o ile wzrost ma tu jakieś znaczenie..)Trzydziestek nie polecam.Na 99,9% będą za kolano a to wymusza wypracowanie stylu poruszania się 'na robocopa'.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Pearl napisał(a):A od czego są moderatorzy? Wink

to jest tak jak ze smiaciami... - po co mam wrzucac smieci do kosza skoro mogą to zrobic sprzątaczki... ehhh szkoda słow

^
Cytat:styl robocopa

fajnie brzmi hihi :>
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
Pearl napisał(a):A od czego są moderatorzy? Wink

to jest tak jak ze smiaciami... - po co mam wrzucac smieci do kosza skoro mogą to zrobic sprzątaczki... ehhh szkoda słow
Nie bardzo Cię rozumiem. Chodziło mi o to, że jeśli tak bardzo przeszkadzają Ci niektóre tematy, to możesz zgłaszać to modom prawda? W sensie, że taki wniosek 'o usunięcie poszczególnych tematów' Wink Big Grin

Ojej, ale bezsens Rolleyes
Odpowiedz

tylko raczej sie to nie uda bo te tematy niby maja sens wiec ciezko bedzie je usunac. ale autorzy tych tematow szybciej i konkretniej dowiedza sie przez telefonniz przez forum
Odpowiedz

Takie tematy miały sens wtedy, kiedy pojawiali się na forum admini - osoby związane ze sklepem i odpowiadali na liczne pytania. Teraz zjawiają się rzadko i faktycznie lepiej zadzwonić, wysłać maila.
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):
meisterin napisał(a):które waszym zdaniem są lepsze??
Mówiąc/pisząc poważnie..bierz 20-tki.Będą sięgały Ci mniej więcej do kolana (przynajmniej mnie tak sięgają przy wzroście 161cm,o ile wzrost ma tu jakieś znaczenie..)Trzydziestek nie polecam.Na 99,9% będą za kolano a to wymusza wypracowanie stylu poruszania się 'na robocopa'.

i to jest konkretna odpowiedź , a nie bezsensowne mamlanie o przydatności tematu przez zakompleksionych userów Big Grin
dzięki za radę.
Odpowiedz