• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Glany! i ząbki

Witajcie, oglądałam Wasze butki, ale czegoś mi brakuje. Gdybyście mieli możliwość sprowadzenia takich: http://www.porkdisco.com/boots.jpg
to by było piękniaście. No i jeszcze jakieś ząbki, stara jesem ale od czasu do czasu mozna powampirzyc Smile
Pozdrawiam serdecznie[/img]
Odpowiedz

o rany... nie no... jeżeli glany to żadnych sprzączek, widocznej blachy etc.... tylko klasyczne...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

takie to chyba tylko, jak jest powódź
Odpowiedz

to może niech sobie kupi kalosze? tylko nie wiem czy w RMS są.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Frustra napisał(a):to może niech sobie kupi kalosze? tylko nie wiem czy w RMS są.
nein! kalosze nie są tak ekstremalne
Odpowiedz

Przy powodzi toby im te wszystkie klamry przerdzewiały i buty już by nie były trvpagan. Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

no jak nie? byloby widac ze uzywane i zaprawione w bojach a pordzewialy od krwi wrogow Big Grin
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

przeca podobne butki sa w RMS Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):przeca podobne butki sa w RMS Tongue
ale nie aż tak ekstremalne
Odpowiedz

ekstremalne?! nie przesadzajcie, no i dzięki za milusi komentarz. Wiadomo, że rónie milusia tu pewnie obsługa.
Widzieliscie kiedys buty firmy FLY? te sa ektremalne. No i nie kazdy lubi wbijac się w tą ciemną masę zbuntowanych nastolatek noszacych identyczne ubrania i buty. Zresztą nie jestem nastolatką już dawno
Swoją drogą, proponuję zrezygnować z ubrań firmy Laughing Vampire. Mam jedną sukienkę od nich i jakość materiału jest wybitnie badziewna, poza tym fasony mają bardzo pospolite. Proponuję zajrzeć do Jeannie Nitro albo Dark Rose, ewentualnie poszukać dobrej krawcowej i samemu coś zaprojektować.
życzę pomysłow, bo jak narazie cieniutko,może poza alchemy gothic.
Odpowiedz

no właśnie... a ktoś może wie kiedy będzie dostawa biżuterii i akcesoriów Alchemy Gothic? Gdzieś wyczytałam, że ma być! Big Grin
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

juz nowy towar jest w magazynie i w ciagu 2 tygodni wszystkie brakujace rzeczy, ktore byly pojawia sie. + oczywiscie nowe rzeczy na A.D 2005 Laughing
Odpowiedz

no to zobaczymy co ciekawego bedzie Smile
... i stał się człek z duszą jak kamień twarda, a jednak tak ulotną i bezbronną ... ruszył w świat by poznać kres swoich sił, aby stać się kimś innym - niepowtarzalnym ...
Odpowiedz

Mi sie tam buty podobają! Confusedhock:

Ha!
I co wy na to? Smile

Tylko najważniejsze żeby były pod kolanem.
Przydałby sie mniejszy obcas, bo ten obciakowy est Laughing

Ciekawe co w Alchemy będzie! Rolleyes

No...
I przebrałbym rajstopy...=)

Kamael: edytuj posty.
=]
Odpowiedz

Dziewczyna ma racje butki wymiatają! Jestem za Arrow więcej takiego obuwia!!! A tak wogóle to nudni jesteście skoro mówicie że klasyczne glany są najlepsze..owszem mam takie ale mam kilka par. Nie tylko czarne..bo takie mogą mieć wszyscy.. :!:
Odpowiedz