No gotyk to to na pewno nie jest, nawet jeżeli da się czasem jakieś elementy gotyku usłyszeć. Co do taniej komerchy... trochę na pewno. A co do wyglądu Amy, to nie wiem, ale na teledyskach z tego co widziałam, wygląda nawet fajnie. A na pewno normalnie

A tak poza tym, to przyznam się, że kiedyś kupiłam ich płytę, jakaś tam piosenka- tytułu nie pamietam mi się spodobała

No ale tak to jest jak się zespół po jednej piosence ocenia. Z tego co pamiętam płyta chyba taka zła nie jest, ale ostatnio słuchałam jej ponad pół roku temu i jakoś mnie do niej nie ciągnie. Za to moja ośmioletnia siostra zawsze jak widzi w telewizji ich teledyski, to mi przypomina o tej płycie, mówi, że kiedyś ja też tego słuchałam i że to fajne jest. A tak poza tym to jej się jeszcze Therion podoba

Ale gdybym miała powiedzieć, czy lubię ten zespół, czy nie (Evanescence, nie Theriona

), to będzie zdecydowanie nie...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "