03-07-2005, 09:41 PM
a więc co sądzicie o tym zespole....
Aniguel napisał(a):Jedno wielkie dno.może bardziej sprecyzowana wypowiedź?
Nie wiem.. Moze mam awersje do deathu z Florydy..Cytat:I chwilowo tyle, szkoda że niektóre płyty są b. trudno dostępne.
Aniguel napisał(a):Jedno wielkie dno.
, zresztą nie dziwie się bo nie ma tekstów o sejtanie i perunie, jakieś wstrętne zmiany tempa, że nie można łbem pomachać porządnie, solówki jakieś, kawałki dłuższe niż 3 minuty,klawiszy nie ma, wszystko dobrze słychać, no normalnie syf i komercha
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Dżemik napisał(a):Trudno dostepne?! Akurat plytke Death zaden problem dostac.. Znajomy ludek ma nawet do sprzedania oryginalne demo (Reign Of Terror bodajze).. Jesli ktos by chcial do dajcie znac..
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Frustra napisał(a):Albumu The Sound Of Perseverance szukałam w sklepach dobre 4 - 5 miesięcy (Empik, Saturn, MM, kolekcje na aukcjach internetowych itp.) Dopiero niedawno namierzyłam płytkę w sklepie internetowym poza Polską. No może albumy dostać łatwo, ale na T.S.O.P. polowałam długo.
ale spoko, jakoś sobie radzę, ale fakt faktem pozostaje, że w sklepach płytowych w naszej kochanej stolicy albumy Death ograniczają się do SCREAM BLOODY GORE, LEPROSY, HUMAN czy SPIRITUAL HEALING - jakby nie patrzeć - 4 pierwsze płyty... sprzedarz wysyłkowa to żaden problem