Ankieta: Wolisz sta - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
wole podpierac sciany, to bezpieczniejsze
23.08%
24
23.08%
jasne ze tanczyc pogo
76.92%
80
76.92%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co sądzicie o najlepszym pod sloncem tancem-POGO??

Kurwa, jeszcze jeden post nie na temat, ba! kolejny post z bluzgami i tym podobnymi, temat i sie wkurwie. W sumie pewnie nie tylko ja.
W każdym temacie jest burdel.

I nie, nie chodzi o post Tomasha, bynajmniej.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Tomash napisał(a):qrwa chciałbym wierzyć że to jakieś forum sobie z nas robi jaja bo takich miszczów jak ostatnio to tu dawno nie było Neutral

Zadne forum nie musi sobie robic z was jaj jak od 210 dni nie umiecie ogarnac kolesia ktorego co 3 post kogos obraza.
Odpowiedz

bo generalnie to my go chyba tutaj lubimy.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

zasadniczo to nie od 210 tylko 1108 dni, a ogarnąć to możesz liście na podjeździe u dziadków. Poza tym 4/5 moich postów to chamówa, nie psuj mi statystyki, świeżak.
Odpowiedz

Bo generalnie bez tego kolesia, nie byłoby tu czego czytać Smile

PS: O kurwa, chyba mi wyszło to czego nie lubię. Wazelina Sad
Odpowiedz

jak to, nie interesujesz się muzyką? nie masz ochoty czytać dyskusji o tym jakie to cradle of fliltthtihtht jest chujowe, mamowar zajebisty a dream theater najwyjebańszy w kosmos? czytać o turbotwardych legendach thrashu z lat '80, o których nikt w ogóle nie słyszał, a jedyna pewną rzeczą na ich temat jest to, że mieli przystrzyżone grzywki? i że prawdziwy blekmetalowiec to w zasadzie już nawet blek metalu nie słucha? ani czytać o tym jakie to skórzane spodnie są zajebiste do siedzenia na armacie?
dziwna sprawa.
Bo ja zawsze myślałem że jest co najmniej 1300 powodów żeby nie rozmawiać tu o muzyce.

PS. Wracając do tematu. Najlepsze pogo jakie odjebaliśmy to było na regowym koncercie Good Religion, jakiegoś katolickiego regowego bandu. Koncert był w kościele, katolicka pozytywnie i bratersko nastawiona młodzież była w lekkim szoku. Nawet muzyka stanęła w pewnym momencie i chuligani musieli sobie pójść.
Odpowiedz

Książę napisał(a):jak to, nie interesujesz się muzyką? nie masz ochoty czytać dyskusji o tym jakie to cradle of fliltthtihtht jest chujowe, mamowar zajebisty a dream theater najwyjebańszy w kosmos? czytać o turbotwardych legendach thrashu z lat '80, o których nikt w ogóle nie słyszał, a jedyna pewną rzeczą na ich temat jest to, że mieli przystrzyżone grzywki? i że prawdziwy blekmetalowiec to w zasadzie już nawet blek metalu nie słucha? ani czytać o tym jakie to skórzane spodnie są zajebiste do siedzenia na armacie?
dziwna sprawa.
Bo ja zawsze myślałem że jest co najmniej 1300 powodów żeby nie rozmawiać tu o muzyce.

Generalnie w ramach poprawy samopoczucia, zaczynam od czytania bluzgów. Po takim zabiegu, mdłe pierdolenie bez sensu nie jest w stanie mnie zniesmaczyć.
Odpowiedz

Headless cadaver napisał(a):PS: O kurwa, chyba mi wyszło to czego nie lubię. Wazelina Sad
To wsadź z powrotem.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Wybacz, tylko piękne i młode.
Odpowiedz

Tłusto. Uwaga, teraz Rene zacznie się wić w próbach dosrania ci.
Odpowiedz

Nie nie, teraz pokażę jaka jestem cholernie wyluzowana i zapozuję na uśmiechniętą misię. A tak, dla odmiany.
Odpowiedz

Nice try, wszyscy wiedzą ze kminisz cięte wypowiedzi na najbliższe okazje i kupujesz dodatkowy czas
Odpowiedz

Nie wszyscy
Odpowiedz

o, już zaczyna się wić
Odpowiedz

hahahah. mitoman
Odpowiedz