• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bluzki dziewczęce

Jest tyle koszulek z zespołami, a bluzek tak mało :?

Przydało by się więcej z jakimiś innymi zespołami np, Opeth, Emperor, Satyricon, Katatonia, Paradise Lost etc. a nie tylko te Korny, Mensony i Metallica Evil or Very Mad
Odpowiedz

jestem za Opethem Angry
omfg
Odpowiedz

ja bym do tej listy dodała jeszcze My Chemical Romance, The used, Taking back Sunady, Kids In the way, rhapsody, the 69 eyes....
Odpowiedz

Deicide,Pandemonium,Cannibal Corpse,Mortician,Napalm Death..tego mi brak
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Po co się tak rozbrabniać nie lepiej od razu wymienić te najważniejsze?

Alice in Chains, Acid Drinkers, Alice Donut, Andrew W.K., Anathema, Apocalyptica, Armia, Bark Psychosis, Bauhaus, Biohazard, Bob Marley, Blur, Black Rebel Motorcycle Club, Black Sabbath, A, B, dalej nie chce mi się...
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

....a może Bloodbath....? Albo inaczej....jakiekolwiek NOWE damskie koszulki, by sie przydały....
z podkreśleniem na Bloodbath, Opeth, Nephasth (niemożliwe ale warto pomarzyć.. Sad )..
omfg
Odpowiedz

Z podkreśleniem na Type O i Primusa i basta!
Laughing
Odpowiedz

ja bym podkreśliła i to mocno My Chemical Romnce Tongue
No to sobie ułużyłyśmy liste życzeń Tongue
Odpowiedz

i i! iii i jeszcze DEATH!!!! Big Grin
omfg
Odpowiedz

Dołożyłabym do tego jeszcze Within Temptation
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Pandemonium

Z pewnością będą schodziły jak świeże bułeczki
Odpowiedz

z jakims dziewczecym ladnym kwiatkiem byscie sobie kupily Wink a nie takie rzeczy Laughing
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):
-Rene- napisał(a):Pandemonium

Z pewnością będą schodziły jak świeże bułeczki
No kurvva z pewnością,a jakże by inaczej
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Hethell napisał(a):z jakims dziewczecym ladnym kwiatkiem byscie sobie kupily Wink a nie takie rzeczy Laughing

Opeth "Orchid"?? Jak najbardziej Big Grin Laughing

Coś chyba będzie trzeba przedsięwziąć jakieś konkretne działania, bo tych koszulek to ani widu, ani słychu :? <nie biorę tu pod uwagę, żadnych najtfiszów, metalik, pacyfek Evil or Very Mad >
Ino jakie Confusedhock: Laughing
omfg
Odpowiedz

ja chcę bluzkę z MY CHEMICAL ROMANCE!!! Sad
Odpowiedz